DEMOKRATSKI FRONT OSTAJE PRI SVOM STAVU: I dalje tvrde da se TAJNI SASTANAK održao!
Zdravko Krivokapić, Milo Đukanović, Foto: Printscreen/Youtube

NIKAD KRAJA!

DEMOKRATSKI FRONT OSTAJE PRI SVOM STAVU: I dalje tvrde da se TAJNI SASTANAK održao!

Iz ovog političkog saveza poručuju da je njihova obaveza i dužnost da brane volju preko 133.000 glasača i da će tu svetu dužnost raditi časno i odgovorno bez bilo kakve kohabitacije sa Đukanovićem

Objavljeno:

Demokratski front ostaje pri stavu da su se premijer Zdravko Krivokapić i predsednik parlamenta Aleksa Bečić, kako kažu, tajno sastali sa predsednikom Milom Đukanovićem, a od "važnih adresa", koje su im preporučile i garantovale Krivokapićevu ispravnost, očekuju da se "jasno odrede i pomognu da se zavađeni članovi vlade pomire".

"Svakako da nismo očekivali sukobe i svađe u vlastitoj kući, a sigurno nismo mogli ni zamisliti da se neko iz nove većine tajno sastaje sa Đukanovićem", naveli su u saopštenju iz DF-a.

Nedostojnim smatraju, kako navode, izmišljotine Zdravka Krivokapića o navodnim tajnim susretima "glavnih žrtava progona mafijaskog režima - lidera DF- a sa Milom Đukanovićem".

Navode da te izmišljotine najbolje govore o osobi koja po hiljaditi put uhvaćena u laži i koja svoje "razotkrivene sastanke sa šefom mafije, a koji je istovremeno i predsednik Crne Gore, pokušava imputirati drugima".

Iz ovog političkog saveza poručuju da je njihova obaveza i dužnost da brane volju preko 133.000 glasača i da će tu svetu dužnost raditi časno i odgovorno bez bilo kakve kohabitacije sa Đukanovićem.

"DF nema dilemu da se vlast može vršiti i uzdignutog čela i da se ne moraju izdati ideološka i nacionalna uverenja, radi šverca cigareta, Majbaha i trećih sekretarica u zapadnim ambasadama", navodi se u saopštenju DF-a.

Bonus video:

00:00

Premijerka Brnabić o procedurama za izmenu Ustava Srbije

(Espreso / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.