NOVI SNIMAK, KRIVOKAPIĆ GA OBJAVIO: Radi se o napadu na vozilo Vlade, poslao ŽESTOKU PORUKU MILU! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

strašno!

NOVI SNIMAK, KRIVOKAPIĆ GA OBJAVIO: Radi se o napadu na vozilo Vlade, poslao ŽESTOKU PORUKU MILU! (VIDEO)

Premijer Zdravko Krivokapić objavio je snimak iz službenog vozila

Objavljeno: 21:32h

Na putu Podgorica - Nikšić danas je došlo do incidenta u kom su lakše povređene dve osobe, nakon što je grupa građana opkolila službeno vozilo Generalnog sekretarijata Vlade, kojim je upravljao službenik Uprave policije, i pokušala da spreči njegov prolazak, sedajući na haubu automobila.

Premijer Zdravko Krivokapić objavio je snimak iz službenog vozila, u kojem je bila i njegova ćerka, koja je štićeno lice, zabeležen u trenutku kada službeni automobil probija blokadu.

Na snimcima se može čuti kako osoba iz automobila ponavlja da se radi o službenom vozilu, sugerišući pripadnicima policije da kažu okupljenima da se pomere, kao i da osobe koje su opkolile vozilo udaraju po automobilu i sprečavaju vozača da nastavi putem.

Iz Uprave policije su se oglasili povodom incidenta, kazavši da je grupa građana pokušavala da onemogući nesmetan povratak službenog vozila u Podgoricu.

Generalni sekretarijat Vlade pozvao je Upravu policije i ostale nadležne organe da u najkraćem roku preduzmu sve neophodne radnje povodom, kako su kazali, današnjeg napada na službeno vozilo, ispitaju taj slučaj i procesuiraju odgovorne.

Bonus video:

02:44

Knežević: Vladom Crne Gore upravljaju zapadne ambasade

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.