DPS MILA ĐUKANOVIĆA UPUTIO OŠTRE KRITIKE PREMIJERU KRIVOKAPIĆU: Morate da čujete šta mu sada zameraju!
Zdravko Krivokapić, Foto: Printscreen/Youtube

NOVI MOMENTI OBRAČUNA!

DPS MILA ĐUKANOVIĆA UPUTIO OŠTRE KRITIKE PREMIJERU KRIVOKAPIĆU: Morate da čujete šta mu sada zameraju!

Licemernim smatraju kada patriotske i moralne pridike DPS-u drži premijer, koji je rekao "da se on pita Crna Gora ne bi postojala

Objavljeno:

Najuticajnija opoziciona DPS Mila Đukanovića kritikovala je danas premijera Zdravka Krivokapića zbog toga što poziva građane na odgovornost, a on je, kažu, najneodgovorniji građanin.

Za mandata Krivokapića, navode, zemlja je doživela zdravstvenu katastrofu, vlada je izgubila bilo kakvu kontrolu nad epidemijom, a premijer je na svakom koraku kršio epidemiološke mere.

"Da je premijer bio odgovoran, kako mu nalaže i funkcija koju obavlja, našao bi način kako da postavi na čelo trenutno najvažnijeg, zdravstvenog resora, osobu koja je stručna i sposobna", navodi se u saopštenju DPS.

Da je, dodaju, premijer bio odgovoran prihvatio bi ponuđenu donaciju vakcina i na vreme zatvorio granice, kako se ne bi u zemlju unosio ekstremno zarazan novi soj virusa.

"Da je bio odgovoran, našao bi način kako da motiviše građane da poštuju mere a ne da bez imalo osećaja za tuđu patnju i bol, ide na pokajanja i pokazivao celoj Crnoj Gori da mu je dozvoljeno ono što ni jednom građaninu nije".

Podsećaju da je Crna Gora najgore pozicionirana na lestvici zaraženih korona virusom.

Licemernim smatraju kada patriotske i moralne pridike DPS-u drži premijer, koji je rekao "da se on pita Crna Gora ne bi postojala".

Bonus video:

02:20

VAKCINIŠIMO SE BUDIMO ODGOVORNI: Đorđe Milićević

(Espreso/ Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.