MARKO MILAČIĆ: Raspršene sve propagandno plasirane nade
Marko Milačić, Foto: PRAVA CRNA GORA

DANAŠNJI IZBORI

MARKO MILAČIĆ: Raspršene sve propagandno plasirane nade

Bez ikakve dileme današnja pobeda pokrenuće dodatni talas razvlašćivanja DPS-a na svim nivoima, na svim narednim izborima u Crnoj Gori", naveo je Milačić

Objavljeno:

Građani Nikšića su na današnjim izborima poručili lično lideru DPS i aktuelnom predsedniku Milu Đukanoviću, rođenom Nikšićaninu, da je njegovo političko vreme prošlo i da je talas promena u Crnoj Gori nezaustavljiv, poručio je lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

Milačić ističe da je slobodni narod u Nikšiću pobedom nad Demokratskom partijom socijalista zadao konačan politički udarac partiji Mila Đukanovića, ne samo u tom gradu, već u čitavoj Crnoj Gori.

Time su, ističe, "raspršene sve propagandno plasirane nade da može biti govora o povratku DPS-a, nakon 30. avgusta." "Uprkos ogromnoj koncentraciji kriminogenih aktivnosti u Nikšiću u režiji odlazećeg lokalnog režima u prethodnim mesecima, uprkos brojnim pritiscima na izborni dan, želja za promenama bila je jača. Bez ikakve dileme današnja pobeda pokrenuće dodatni talas razvlašćivanja DPS-a na svim nivoima, na svim narednim izborima u Crnoj Gori", naveo je Milačić u saopštenju dostavljenom medijima.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.