ALEKSA BEČIĆ: "Večerašnju pobedu proslavite isključivo mirno i dostojanstveno u svojim domaćinstvima"
Aleksa Bečić, Foto: Printscreen/Youtube

DA POBEDI MIR

ALEKSA BEČIĆ: "Večerašnju pobedu proslavite isključivo mirno i dostojanstveno u svojim domaćinstvima"

"Građani u svojim kućama, a funkcioneri u partijskim prostorijama. Da pobedi mir i nikšićko dostojanstvo", naveo je Bečić

Objavljeno:

Aleksa Bečić, predsednik Skupštine Crne Gore i lider Demokratske Crne Gore, koja je stožer koalicije "Mir je naša nacija" na lokalnim izborima u Nikšiću, pozvao je građane da, kako je naveo, "večerašnju pobedu proslave isključivo mirno i dostojanstveno u svojim domaćinstvima".

"Građani u svojim kućama, a funkcioneri u partijskim prostorijama. Da pobedi mir i nikšićko dostojanstvo", naveo je Bečić na Tviteru.

Na osnovu 60,2 odsto obrađenih glasova - Evropski tim za Nikšić okupljen oko DPS-a osvojio je 39.4 odsto glasova, a koalicija Za budućnost Nikšića okupljena oko Demokratskog fronta 26,7 odsto glasova, saopštio je ranije večeras Centar za istraživanje i monitoring (CeMI).

Na osnovu tih rezultata, Evropski tim za Nikšić osvojio je 17, a Za budućnost Nikšića 12 mandata u skupštini tog crnogorskog grada, prenosi portal Vijesti.

Koalicija Mir je naša nacija osvojila je 23,7, odnosno 10 mandata, Crno na bijelo 4,1 odsto glasova ili jedan mandat, kao i koalicija Narodni pokret koja je osvojila 3,3 odsto glasova.

Za SDP je glasalo 2,8 odsto birača i trenutno je ispod cenzusa.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.