UPRKOS POLICIJSKOM ČASU GRAĐANI NA ULICAMA CRNE GORE: Policija ne reaguje na okupljanje
Podgorica, Foto: Beta

SLAVLJE

UPRKOS POLICIJSKOM ČASU GRAĐANI NA ULICAMA CRNE GORE: Policija ne reaguje na okupljanje

Ranije danas crnogorska policija je apelovala na građane Nikšića, ali i cele Crne Gore, da poštuju epidemiološke mere i da se uzdrže od masovnih okupljanja

Objavljeno: 21:53h

Iako je u Crnoj Gori večeras u 21 sat počeo policijski čas, građani Nikšića i Podgorice izašli su na ulice kako bi proslavili rezultate na danas održanim lokalnim izborima u tom gradu.

Kako javlja izveštač Tanjuga iz Nikšića, sve je veći broj vozila u auto-koloni koja se kreće tim gradom, a građani pale baklje i mašu srpskim zastavama.

Uprkos tome što je policijski čas stupio na snagu, policija ne reaguje na okupljanje građana.

Pristalice koalicije "Za budućnost Nikšića" ispred staba u centru Nikšića proslavljaju izborne rezultate, a kako javlja izveštač Tanjuga, okupljeni pevaju kosovske pesme i uzvikuju da su pobedili na izborima. Napravljen je i vatromet.

Oko sedišta koalicije primetno je pojačano prisustvo policije, a većina okupljenih ne nosi zaštitne maske niti poštuje mere uvedene zbog sprečavanja korona virusa.

Na ulicu su izašli i građani Podgorice koji, kako prenosi portal CDM, pevaju crnogorske pesme i nose crnogorske zastave.

Birališta na lokalnim izborima u Nikšiću zatvorena su u 20 sati.

Ranije danas crnogorska policija je apelovala na građane Nikšića, ali i cele Crne Gore, da poštuju epidemiološke mere i da se uzdrže od masovnih okupljanja.

I sve političke partije koje učestvuju na izborima u Nikšiću pozvale su građane da ne izlaze na ulice i da ostanu u svojim kućama nakon zatvaranja birališta.

Inače, u Crnoj Gori je zbog epidemiološke situacije od 21 sat zabranjeno napuštanje objekata stanovanja shodno merama koje je donelo Ministarstvo zdravlja te zemlje.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.