SAOPŠTENJE CRNOGORACA UHAPŠENIH NA JAHORINI: Demantovali povezanost sa kriminalnim klanovima
Prenosimo vam njihovo saopštenje u celosti, Foto: Printscreen/Youtube

OGLASILI SE

SAOPŠTENJE CRNOGORACA UHAPŠENIH NA JAHORINI: Demantovali povezanost sa kriminalnim klanovima

Svedoci smo da je u poslednjih nekoliko godina bezbedonosana situacija u našoj državi u centru pažnje te se senzacionalističkim izveštavanjem nedužnim ljudima može naneti trajna i nenadoknadiva šteta

Objavljeno:

Crnogorski državljani koji su juče hapšeni na Jahorini demantovali povezanost sa kriminalnim klanovima.

Njihovo saopštenje prenosimo integralno:

"Želimo da se obratimo javnosti povodom izveštavanja medija u predhodnim danima koja se tiču našeg privođenja od strane službenika policije na području Jahorine. Gnusni navodi kojima se opisujemo kao "članovi bliski škaljarskom kriminalnom klanu i veoma opasne osobe" naneli su, ne samo nama, nego i našim porodicama, ozbiljnu duševnu štetu, narušavajući nam ugled i reputaciju u društvu.

Za iste ne postoje nikakvi materijalni dokazi zbog čega ćemo zaštitu potražiti pred sudom. Svedoci smo da je u poslednjih nekoliko godina bezbedonosana situacija u našoj državi u centru pažnje te se senzacionalističkim izveštavanjem nedužnim ljudima može naneti trajna i nenadoknadiva šteta. A neosnovano povezivanje sa bilo kojom kriminalnom organizacijom nas i naše porodice dovodi u opasnost.

Pojedini mediji su saopštili da smo granicu Crne Gore prešli sa ilegalnim dokumentima, što nije tačno. Sasvim regularno smo i ušli u Bosnu sa svojim pasošem, svojim autom i uredno iznajmili smeštaj, gde smo planirali da provedemo odmor od par dana. Nisu tačni navodi da je motiv našeg boravka na Jahorini bilo praćenje ili likvidacija bilo koga. Takođe, ističemo da nismo bili u posedu nikakvog oružja niti opojnih droga. Nakon izvršenog pretresa i informativnog razgovora od strane policije dobili smo usmeno izvinjenje uz obrazloženje "da smo se našli na pogrešno mesto u pogrešno vreme".

SAOPŠTENJE POTPISUJU:

Boban Sjekloća, Milan Krsić i Filip Roganović

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.