ODAKLE GRB CRNE GORE NA TAKOZVANOJ PUTINOVOJ PALATI NA OBALI CRNOG MORA? Ova priča je postala još ČUDNIJA! (VIDEO)
Otkud?, Foto: Printscreen Youtube

NEVEROVATNO

ODAKLE GRB CRNE GORE NA TAKOZVANOJ PUTINOVOJ PALATI NA OBALI CRNOG MORA? Ova priča je postala još ČUDNIJA! (VIDEO)

Saveznici Navaljnog tvrde da traju radovi na rezidenciji zbog građevinskih propusta i ponavljaju da je Putin njen stvarni korisnik

Objavljeno:

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije postavilo je danas pitanje kako je grb Crne Gore završio u filmu "Putinova palata" koji su nedavno objavili ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni i njegov tim tvrdeći da je palata na Crnom moru vredna 1,35 milijardi dolara sagrađena za predsednika Rusije Vladimira Putina.

"Da li su zapadni istraživački novinari već istražili zašto je u američko-nemačkom 'filmu' ulaz u takozvanu 'Putinovu palatu' ukrašen grbom Crne Gore", piše na Tviter nalogu Ministarstva, prenose "Vijesti".

Grb Crne Gore, kako je navedeno, pojavljuje se i u liftu palate.

Navaljni i njegov tim objavili su pre desetak dana video i fotografije na kojima je kako tvrde, palata na Crnom moru vredna 1,35 milijardi dolara sagrađena za Putina, podsećaju "Vijesti".

Kremlj je demantovao optužbe Navaljnog i naveo da one za svrhu imaju da Rusima "isperu mozak" i podstaknu na proteste.

Ruska državna televizija objavila je snimke zgrade na kojoj traju radovi i navela da je "daleko od luksuza koji opisuje Navaljni".

Saveznici Navaljnog tvrde da traju radovi na rezidenciji zbog građevinskih propusta i ponavljaju da je Putin njen stvarni korisnik.

Milijarder Arkadij Rotenberg, blizak Putinu, kazao je da je on vlasnik palate za koju opozicioni lider Aleksej Navaljni, koji je u zatvoru, tvrdi da je koristi ruski predsednik.

"Pre nekoliko godina uspeo sam da se dogovorim sa upravnicima i postao sam korisnik tog zdanja", rekao je Rotenberg, saopšteno je iz njegove kancelarije.

On je poznat i kao bivši Putinov partner za džudo.

Bonus video:

(Espreso/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.