NEVEROVATNA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA MILA ĐUKANOVIĆA: I na TAJ DAN, morao je OVO DA KAŽE!
Milo Đukanović, Foto: printscreen

crna gora

NEVEROVATNA NOVOGODIŠNJA ČESTITKA MILA ĐUKANOVIĆA: I na TAJ DAN, morao je OVO DA KAŽE!

"Svaka politika koja pod parolom vraćanja tradiciji, udaljava Crnu Goru od njenog evropskog puta i sveukupne društvene emancipacije, retrogradna je politika", rekao je Milo...

Objavljeno:

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović ocenio je sinoć, u novogodišnjoj čestitki, da u 2021. politički život treba da bude obeležen poštovanjem i unapređenjem demokratskih standarda, dinamiziranjem reformi i očuvanjem razvojno-investicionog zamaha, što će voditi daljoj afirmaciji evropskih vrednosti u Crnoj Gori.

"Svaka politika koja pod parolom vraćanja tradiciji, udaljava Crnu Goru od njenog evropskog puta i sveukupne društvene emancipacije, retrogradna je politika. Beskrajno poštujem dugu i časnu istoriju svoje zemlje, njene moralne vertikale temeljni su deo sistema vrednosti koji uspostavljamo, ali nama u ovom vremenu treba savremena, samopouzdana, samopoštovana, emancipovana, evropska Crna Gora. To je najsvetiji zadatak svakog nacionalno, porodično i lično odgovornog građanina Crne Gore i u 2021. i za vek vekova", poručio je Đukanović.

Borba za ove vrednosti će, kako navodi, tražiti istrajnost, hrabrost i mudrost i veruje da će Crna Gora znati da ih odbrani i afirmiše, prenela je RTCG.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.