*EBEM SVE POSRBICE I SRBE U CG! Policajac iz Nikšića delio lekcije u kafani, pojavio se sraman snimak! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: IN4S

bruka

*EBEM SVE POSRBICE I SRBE U CG! Policajac iz Nikšića delio lekcije u kafani, pojavio se sraman snimak! (VIDEO)

Činjenica da je visoko podignuti glas jedini argument koji poseduje, nije ga omela da „deli lekcije“ gostima kafane

Objavljeno:

Na portalu IN4S osvanuo je sraman snimak čoveka za kojeg ovaj sajt tvrdi da je crnogorski policajac, u kojem on stravično vređa Srbe.

Prenosimo ovaj tekst:

"Čekajući da Ministarstvo unutrašnjih poslova počne temeljno da radi svoj posao, preuzme kontrolu nad Upravom policije i „sezonu lova na Srbe“ proglasi zauvek zatvorenom, MIMistarstvo onostranih poslova je upoznalo javnost sa jednim od onih koji „samo rade svoj posao“, a srbomržnju su uzdigli na rang vlastite životne filozofije.

Kako navodi MIMistarstvo, reč je o policajcu iz Nikšića, koji je očito usvojio teorije „skuvane u loncu“ Darka Šukovića da u Crnoj Gori postoje samo „navodni Srbi“. Reč je o izvesnom Draganu Cmiljaniću, poznatom kao – Cmika, koji je jedno vreme „štitio“ građane Budve, a sada radi na graničnom prelazu „Šćepan polje“.

A evo i „besjede“ o Srbima, Srpskoj pravoslavnoj crkvi i NVO CPC ovog „istoričara“ , „etnologa“ i „teoretičara religije“, koga je ovo zlo vreme oteralo u – policiju.

„*ebem ti sve posrbice i Srbe u Crnu Goru što postoje. Ima ih i u DPS-u, u usta im se s****, majku im u drob j****. Priznajte da je bila crnogorska autokefalna crkva prije Srpske pravoslavne crkve. Priznajte. Priznajte.“, zaključuje Cmika.

Činjenica da je visoko podignuti glas jedini argument koji poseduje, nije ga omela da „deli lekcije“ gostima kafane. „Posrbice, posrbice“, zaključio je Cmika."

(Espreso.co.rs/in4s.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.