EVO ŠTA ĆE BITI SA ZAKONOM O SLOBODI VEROISPOVESTI! Krivokapić konačno saopštio VAŽNE VESTI, SRBIJA NA NOGAMA!
Zdravko Krivokapić, Foto: Printscreen/Youtube

ZAKON VEROISPOVESTI

EVO ŠTA ĆE BITI SA ZAKONOM O SLOBODI VEROISPOVESTI! Krivokapić konačno saopštio VAŽNE VESTI, SRBIJA NA NOGAMA!

On je istakao da su dosadašnje poruke iz partija nove vlasti, kada su u pitanju pozicije u sektoru bezbednosti, bile izjave pojedinaca koje nisu obavezujuće ni za mandatara, ni za tri članice.

Objavljeno: 22:43h

Kada je u pitanju Zakon o slobodi veroispovesti, Krivokapić je kazao da treba dopustiti struci da nađe najbolje rešenje

Agencija za nacionalnu bezbjednost (ANB) treba da bude depolitizovana, sa profesionalcima, a ne u interesu bilo koje partije ili jednog čovjeka, kazao je mandatar za sastav Vlade, Zdravko Krivokapić.

Krivokapić je kazao da ima "čvrsto rešenje" kada je u pitanju pozicija ministra finansija, ali nije želio otkriti o kome je reč.

On je istakao da su dosadašnje poruke iz partija nove vlasti, kada su u pitanju pozicije u sektoru bezbednosti, bile izjave pojedinaca koje nisu obavezujuće ni za mandatara, ni za tri članice koje treba da krenu u konkretizaciju dogovora za sastav Vlade. Kazao je i da dosad "niko nije iskazao svoje želje" kada su u pitanju ključne pozicije u sektoru bezbednosti.

Krivokapić je kazao da je napravljen dinamičan plan kada je u pitanju formiranje Vlade, sa kojim su svi upoznati, te da će svaka tri dana imati neku novinu koja bi trebalo da donese rezultate.

On je rekao da do sada nemaju nijedan konkretizovan predlog, ali da će imati najverovatnije u utorak ujutro. "Napravićemo analizu, usaglašavanje..." - dodao je Krivokapić.

On je istakao da će tri koalicije voditi sedam krugova pregovora, i da će u drugom krugu biti precizno definisani principi i kriterijumi.

Pogledajte na našem Youtube kanalu

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.