STRAVIČNE PRETNJE DRITANU ABAZOVIĆU: Ovakve reči dosad NIKAD NISMO ČULI (FOTO)
Nove jezive pretnje, Foto: Printscreen

HOROR

STRAVIČNE PRETNJE DRITANU ABAZOVIĆU: Ovakve reči dosad NIKAD NISMO ČULI (FOTO)

Podsetimo, prošle nedelje je i saradnik u nastavi na Fakultetu političkih nauka Nemanja Batrićević pozvao Abazovića da „ne preda Crnu Goru u ruke četničkih vojvoda“

Objavljeno:

Nosilac liste Crno na bijelo Dritan Abazović poslednjih dana našao se meti kritika i prijetnji nakon što je zajedno sa liderima koalicije za „Budućnost Crne Gore“ i „Mir je naša nacija“ porazio Demokratsku partiju socijalista na parlamentarnim izborima 30. avgusta

Tako je izvesni Ruzdija Šabović u komentarima na društvenoj mreži Fejsbuk izrazio „zabrinutost“ za život Dritana Abazovića ukoliko nastavi saradnju sa „četnicima“.

„Abazoviću, ako nastaviš družbu sa ovim četnicima bićeš prvi zaklan (ne daj Bože), ali to te čeka. I mnogi muslimani i Albanci muslimanske veroisovijesti (šta se desilo u Kaluđerskom lazu kod Rožaja) ako odeš sa njima čeka te Ulcinj, Rožaje, Plav, Gusinje. Pljevlja su počela. Ti ćeš biti pozvan da si napravio Srebrenicu, Prijedor, Višegrad, Foču i Markale. Dozovi se pameti, okreni se Crnoj Gori“, napisao je Šabović.

foto: Printscreen/Facebook

Podsetimo, prošle nedelje je i saradnik u nastavi na Fakultetu političkih nauka Nemanja Batrićević pozvao Abazovića da „ne preda Crnu Goru u ruke četničkih vojvoda“.

“Potonja vi je ura Dritane Abazoviću, Žarko i Luka Rakčeviću i Filipe Adžiću. Ako predate Crnu Goru četnicima bićete upamćeni kao izdajnici”, kazao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / In4s.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.