UKRALI STE MI GLAS, OVO MI JE POSLEDNJE GLASANJE! Policija vukla starca po podu i odvela ga s biračkog mesta!
Starcu brane da glasa, Foto: Volim Podgoricu

SKANDAL NAD SKANDALIMA

UKRALI STE MI GLAS, OVO MI JE POSLEDNJE GLASANJE! Policija vukla starca po podu i odvela ga s biračkog mesta!

Nečuveno

Objavljeno: 13:14h

Glasača od 80 godina danas je sa biračkog mesta odvezla policija nakon što mu je prethodno poništen glas jer, kako mu je rečeno, “nije dobro prekalupio listić”.

Reportere VOP-a, koji su se nalazili ispred škole “Pavle Rovinski” na starom aerodromu, građani su zvali da uđu i snimaju jer starac leži na podu, i poništen mu je glas.

Starac je kazao da se zove Bakočević, da ima 80 godina, i da želi da glasa jer su mu ovo, kako je kazao, poslednji izbori u životu, prenosi portal volimpodgoricu.me.

Prethodno je glasao, a kada je htio da ubaci listić u kutiju, iz izborne komisije su mu rekli da listić “nije dobro presavijen” i da mu je glas poništen, na šta je on počeo oštro da protestuje i tražio komisiju i pravo da glasa.

Došlo je obezbeđenje koje je pokušalo da ga izbaci sa biračkog mesta, a nakon toga su došla i dva policajcja koja su starca vukla po podu do izlaza sa biračkog mesta, a potom su ga odvezli.

Prisutni građani su oštro protestoali, uzvikujući policajcima i obezbeđenju “Sram vas bilo! Šta radite od starog čovjeka!”, rečeno je na crnogorskom dijalektu srpskog jezika.

Snimak, doduše vrlo kratak, pogledajte OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.