OTKRIVENO S KIM MILO ŠURUJE NA IZBORIMA: Crnogorskom 'sultanu' Albanci i lažna država desna ruka!
Milo Đukanović, Foto: Dado Đilas

OŠTRE REČI

OTKRIVENO S KIM MILO ŠURUJE NA IZBORIMA: Crnogorskom 'sultanu' Albanci i lažna država desna ruka!

I dok se govori i o tome da se moraju preduzeti ozbiljnije i istrajne mere kako ne bi došlo do krađe izbornih glasova i zbog čitave kontrole celog izbornog sistema i zaštite biračkog prava, Milo Đukanović ništa ne prepušta slučaju i pokušava na sve moguće načine da sačuva svoju "fotelju" i vlast

Objavljeno:

U zemljama u tranziciji, koje su dugo bitisale u jednopartijskom, komunističkom režimu, najveće i najznačajnije demokratsko dostignuće je promena vlasti mirnim putem, uz pomoć glasačkih listića - na poštenim i fer izborima?

Shodno dosadašnjem iskustvu sa režimom u Crnoj Gori, i novim saznanjima do kojih je ekipa našeg portala došla, na parlamentarnim izborima 30. avgusta za takvu smenu neće biti dovoljno samo izaći na izbore. Neće biti dovoljno dati glas strankama koje artikulišu nesumnjivu narodnu volju, strankama koje su protiv dosadašnje vlasti.

I dok se govori i o tome da se moraju preduzeti ozbiljnije i istrajne mere kako ne bi došlo do krađe izbornih glasova i zbog čitave kontrole celog izbornog sistema i zaštite biračkog prava, Milo Đukanović ništa ne prepušta slučaju i pokušava na sve moguće načine da sačuva svoju "fotelju" i vlast.

Naime, Srbija danas je došla u posed fotografije na kojoj se vidi službeno ovlašćenje za posmatranje izbora za izbor poslanika u Skupštini Crne Gore koji će se održati 30. avgusta 2020. godine u Crnoj Gori.

Na fotografiji se jasno vidi da su ovlašćena lica iz ambasade "Republike Kosovo" u Crnoj Gori za posmatranje parlamentarnih izbora iako to nije međunarodno priznata država.

Predstavnici tzv. ambasade, kako se navodi, "Republike Kosovo" u Crnoj Gori koji će posmatrati izbore su:

- Ambasador Jiber Hisa

- Enver Bucaj

- Burim Susuri

- Simon Lucgjonaj

Milo Đukanović
Milo Đukanović foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Na fotografiji se jasno vidi da u dokumentu piše koja su ovlašćenja tog lica, ali se postavlja pitanje kako je moguće da predstavnici jedne lažne države budu deo posmatranja izbornih procesa u Crnoj Gori.

Ne sumnjivo je da je večiti predsednik Crne Gore pokušava da na sve načine prisvoji vlast ponovo za sebe.

- Licu kojem je Državna izborna komisija izdala službeno ovlašćenje za posmatranje izbora i identifikacionu karticu omogućiće se pristup biračkom mestu, praćenje toka izbora i rada organa za sprovođenje izbora. Njihov identitet utvrđuje predsednik organa za sprovođenje izbora na osnovu identifikacione kartice i službenog ovlašćenja - navodi se u saopštenju.

Posle svih ovih reči, počevši od takozvane Republike Kosovo, preko "njenih" stanovnika Albanaca koji će posmatrati izbore i imati službeno ovlašćenje... Pa sve do pokušaja rušenja bratstva i jedinstva između naroda Crne Gore i Srbije, pokušaja rušenja i skrnavljenja onoga što je iskonsko, jedino važno i jedno pravo, a to su naše naše svetinje... Postavlja se pitanje, dokle Milo, dokle ovo ide i zbog čega?!

Koji je glavni cilj glasanja ako se od samog početka sprovode malverzacije i sve prevare kako bi se ovi izbori dobili uprokos volje naroda?

Da li vlasti Đukanovića toliko gori pod nogama da priznaje i lažnu državu, dozvoljava dupliranje glasova Albanaca, nudi 200 evra svakom ko iz dijaspore glasa za njega i službena ovlašćenja daje licima koji će raditi ništa drugo, do onoga kako im se naredi?

Sve ovo je i više nego jasan pokazatelj da se Milo boji rezultata ovih izbora te je pristao i da šuruje i sa lažnom državom samo zbog osvajanja vlasti, stoji u saopštenju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.