BRAĆI SAM REKAO ŠTA DA URADE POSLE MOG ATENTATA: Knežević uveren da mu se sprema SMRT, ovo je video ispred kuće!
Milan Knežević, Foto: YouTube Printscreen

traži zaštitu

BRAĆI SAM REKAO ŠTA DA URADE POSLE MOG ATENTATA: Knežević uveren da mu se sprema SMRT, ovo je video ispred kuće!

On je kazao da nakon svega što su on i članovi njegove porodice preživeli od strane aktuelnog režima i pravosudnih institucija u Crnoj Gori, veruje u mogućnost scenarija u kom bi bio napadnut

Objavljeno:

Jedan od lidera opozicionog Demokratskog fronta Milan Knežević dao je danas iskaz u svojstvu građanina u Centru bezbednosti Podgorica, gde je, kako saznaju Novosti, ponovio da strahuje za svoj život i bezbednost svoje porodice, zbog čega je od Ministarstva unutrašnjih poslova nedavno i javno tražio da se njemu i članovima njegovom obezbeđenja omogući nošenje oružja.

- Što se tiče mojih pretpostavi o eventualnim nalogodavcima atentata na mene, to neću iznositi nadležnim institucijama, već sam ih saopštio članovima moje porodice, konkretno mojoj braći, koja će u slučaju da dođe do atentata na mene preduzeti dalje korake po našem dogovoru - rekao je Knežević u policiji.

On je kazao da nakon svega što su on i članovi njegove porodice preživeli od strane aktuelnog režima i pravosudnih institucija u Crnoj Gori, veruje u mogućnost scenarija u kom bi bio napadnut.

Ukazao je i da je istog dana kada je javno, na pres konferenciji u Skupštini izneo sumnje da se priprema atentat na njega, a članovi parlamentarnog Odbora za bezbednost Andrija Mandić, Predrag Bulatović i Nebojša Medojević o tome pismom obavestili premijera Duška Markovića, od komšije dobio informacije o nepoznatom licu sa silikonskom maskom koje se “motalo” blizu porodične kuće Kneževića.

Naime, supruga komšije Gorana Kavarića fotografisala je telefonom tokom noći 16. maja maskirano NN lice obučeno u kožnu jaknu, koje se, prema rečima koje je prenela svom mužu, a on Kneževiću, "ponašalo čudno, kao da istražuje teren":

- Komšija Kavarić mi je rekao da se ovo lice, nakon što je obišlo dvorište njihove kuće, uputilo u pravcu železničke stanice "Golubovci", gde ga je na peronu čekala još jedna osoba - rekao je Knežević u policiji, napomenuvši da je između njegove i kuće komšije Kavarića (koje su udaljene oko 200 metara) brisan prostor, odnosno da se odatle kuća Kneževića odlično vidi.

Knežević je rekao da mu nije poznato ko je Fljorim Ejupi (za koga se spekuliše da je angažovan za likvidaciju Kneževića).

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.