ZLOČIN KAKAV NIKŠIĆ NE PAMTI: Novi detalji ubistva KRISTINE (18) su jezivi, evo šta je odalo MALOLETNIKA UBICU
Kristina Raičević, Foto: Facebook printscreen

izbodena

ZLOČIN KAKAV NIKŠIĆ NE PAMTI: Novi detalji ubistva KRISTINE (18) su jezivi, evo šta je odalo MALOLETNIKA UBICU

To što se njegovo ime nije našlo u medijima, nije bila prepreka da se u Nikšiću sazna ko je maloletnik koji je osumnjičen

Objavljeno: 11:50h

Istražitelji ni četiri dana nakon ubistva osamnaestogodišnje Kristine Raičević, ne saopštavaju detalje ovog stravičnog zločina, posle koga je uhapšen osumnjičeni dečak (16).

Ipak, utvrđeno je u međuvremenu da je zločin počinjen 200 metara dalje od mesta gde je pronađeno telo devojke, a policija je sa sigurnošću isključila mogućnost da je osumnjičenom u ovome neko pružio pomoć.

To što se njegovo ime nije našlo u medijima, nije bila prepreka da se u Nikšiću sazna ko je maloletnik koji je osumnjičen da je počinio do sada nezapamćen zločin. U gradu pod Trebjesom njihovi sugrađani su i dalje u šoku, ističući da uhapšenog znaju kao dobrog dečaka iz poštene porodice.

Niko od njih ne može ni da nasluti zbog čega bi on na bilo koji način povredio nekog, a naročio počinio jedan od najmonstruoznijh zločina koji pamti ovaj grad. Ipak, isražitelji nemaju dilemu. Maloletnik je ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz mobilnog telefona.

Pomoćnik direktora Uprave Policije za sektor kriminalistike Enis Baković kazao je ranije da je na telu žrtve konstatovan veći broj ubodnih rana nanetih hladnim oružjem.

- Za nepuna dva sata uhapšen je Nikšićanin rođen 2003. godine i on će biti priveden u Više državno tužilaštvo - rekao je Baković nakon hapšenja osumnjičenog i dodao da se na osnovu svih dokaza može zaključiti da je reč o zločinu iz strasti.

Telo devojke u subotu je pronašao jedan meštanin Kočana u blizini jezera Krupac u Nikšiću.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.