OVI ŠTO TRAŽE MOJU SMENU BOLJE DA IDU DA SADE LUK, MRČNA JE GODINA! Crnogorski ministar POSALO JAKU poruku
Specijalni tužilac sa specijalnim odgovorima: Milivoje Katnić, Foto: Profimedia

a u crnoj gori...

OVI ŠTO TRAŽE MOJU SMENU BOLJE DA IDU DA SADE LUK, MRČNA JE GODINA! Crnogorski ministar POSALO JAKU poruku

Pitajte Duška Kneževića i druge koje sam procesuirao hoću li podneti ostavku. Pitajte one članove 13 organizovanih kriminalnih grupa koje sam priveo licu pravde

Objavljeno:

Glavni crnogorski specijalni tužilac Milivoje Katnić izjavio je da ne postoji nijedan razlog da se povuče sa te funkcije, uprkos zahtevu građana da podnese ostavku.

- Bolje da su pošli ako imaju gde malo zemlje da obrađuju, da sade luk - rekao je Katnić za podgorički Dan i dodao da rezultati koje je ostvario od kada je imenovan daju odgovor na pitanje hoće li ili neće podneti ostavku, prenosi RTCG.

- Prosudite sami na osnovu svega što sam uradio. Pitajte Duška Kneževića i druge koje sam procesuirao hoću li podneti ostavku. Pitajte one članove 13 organizovanih kriminalnih grupa koje sam priveo licu pravde. Verujem da će vam odgovor dati i onih 88 optuženih i 28 optužnica podignutih za organizovani kriminal - rekao je Katnić.

On je, govoreći o zahtevima učesnika protesta a u kojima se traži i njegova ostavka.

- Bolje da su pošli ako imaju gde malo zemlje da obrađuju, da sade luk ili nešto drugo, pošto je teška i mrčna godina pred nama. Ne bih voleo da ovo neko shvati kao uvredu, već kao dobronameran savet, jer i ja to radim - rekao je Katnić.

Prema njegovim rečima, on će podneti ostavku samo ukoliko ne ispuni očekivanja u slučaju suđenja za pokušaj terorizma na dan izbora.

BONUS VIDEO:

IVICA DAČIĆ U ZVANIČNOJ POSETI TUNISU (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.