VOĐA KAVAČKOG KLANA PRED SUDIJOM IMAO SPREMNU ODBRANU: Objasnio šta je zapravo radio u Pragu
Slobodan Kašćelan, Foto: Pritnscreen

slobodan kašćelan

VOĐA KAVAČKOG KLANA PRED SUDIJOM IMAO SPREMNU ODBRANU: Objasnio šta je zapravo radio u Pragu

Kašćelan je tokom saslušanja rekao da se po Pragu kretao slobodno

Objavljeno:

Na saslušanju pred sudijom za istragu Višeg suda u Podgorici vođa "kavačkog klana" Slobodan Kašćelan rekao je da se u Češkoj, gde je uhapšen po poternici Crne Gore, nije krio i da je imao iznajmljeni stan u centru Praga.

Naveo je i da je u Češku otišao na lečenje.

Tvrdeći da se nije skrivao i da nije bežao od policije, Kašćelan je tokom saslušanja rekao da se po Pragu kretao slobodno, piše Dan, prenosi portal RTCG.

Naveo je i da je u Češku otišao na lečenje. Kako bi dokazao tu tvrdnju, prilikom saslušanja je predočio medicinsku dokumentaciju o lečenju u Češkoj. Prema medicinskim nalazima, Kašćelan je u Češkoj imao intervenciju koja je zahtevala medicinski tretman. Zbog svega navedenog, Kašćelan i njegov branilac su tražili da mu se ne određuje pritvor.

Lekari u Pragu operisali su Kašćelana i od posledica ranjavanja kada je napadnut u Novom Sadu. Sudiji je kazao da nema potrebe da mu se odredi pritvor, obećavši da neće bežati, da će se redovno javljati sudu i da će u svakom momentu biti dostupan. Ipak, sudija je odlučio da mu odredi pritvor.

Kašćelan je uhapšen u velikoj akciji češke policije u iznajmljenom stanu u Pragu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agenicije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.