ELDAR JE TRI DECENIJE TRAŽIO SESTRU: Mislili su da je neću prihvatiti jer je SRPKINJA! Preračunali su se!
Foto: Kurir, Privatna arhiva

sa 18 godina saznao da ima polusestru

ELDAR JE TRI DECENIJE TRAŽIO SESTRU: Mislili su da je neću prihvatiti jer je SRPKINJA! Preračunali su se!

Zdravo zovem se Eldar Nurković i postoji mogućnost da sam tvoj brat

Objavljeno: 09:03h

"Mislio sam i osećao sam da ako valjda zna da ja postojim negde na ovom svetu da bi mi se sigurno javila nekako. Onda je došlo vreme društvenih mreža i tri godine traženja preko Fejsbuka. U jednom trenutku je njeno ime dalo pet rezultata. Poslao sam svima istu poruku koja je imala krajnje neobičan sadržaj „Zdravo, zovem se Eldar Nurković, živim u Sarajevu i postoji mogućnost da sam ja tvoj brat“...

Zamislite, naravno, reakciju tamo neke Milene Đ. iz sela pored Kikinde koja je pročitala tu poruku...

Dobijao sam negativne odgovore, jedan za drugim. Sestra mi je zadnja odgovorila“, seća se Eldar.

Sve što je znala o svom ocu je da se prezivao Nurković. Zvala je mamu da vidi poruku koju je dobila.

"Njena mama je odmah počela da plače i pobegla u WC gdje se zaključala. Moja sestra je lupala na vrata tražeći histerično odgovor na pitanje i hiljade upitnika iznad glave. Pogotovo zbog činjenice da je celi život htela da ima brata i maštala o tome, moleći mamu da joj ga rodi... Njena mama je, nažalost, odlučila unapred da mi ne treba da se poznajemo, jer ja kao dete iz regularnog braka i druge vere ne bih nikad prihvatio za sestru Srpkinju Milenu, mislila je, valjda. E pa dobro se preračunala“, kazao je Eldar koji smatra da niko i ništa ne može popuniti vreme koje su Milena i on izgubili maštajući jedno o drugom.

Ovo ste se verovatno oduvek pitali: Čiji državljanin će biti beba koja se rodi u avionu?

"Ubrzo nakon te poruke, Milena je došla kod mene u Sarajevo i nismo se odvajali sedam dana... Čudan osećaj, ne poznaješ svoju krv, a njen genetski kod te privlači kao nikad i ništa do tada... Ko je smeo sebi dati za pravo da nam „ukrade“ sve te godine i snove iza nas?... Ostalo je istorija. I te kako smo se prihvatili i samo nam je krivo što toliko vremena nismo imali pravo jedno na drugo i što nismo imali jedno drugo. To nam više niko ne može oduzeti“, rekao je Eldar koji je nedavno postao i ponosni ujak malog Konstantina.

Za trivijalne razloge zbog kojih je skoro tri decenije živeo bez sestre, a koja mu je danas jedna od najvažnijih osoba tokom svakog dana ima samo jedan komentar.

"Život je isuviše kratak da ga ne bismo živeli punim plućima"

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.