"VOLIM TE, BRATE MOJ! NIKAD TEŽI DAN" Zvicerova snaja se oprostila srceparajućom porukom od Brana Mićunovića (FOTO)
Brano Mićunović, Foto: Printscreen/Instagram/ZvicerMaja

POSLEDNJE ZBOGOM

"VOLIM TE, BRATE MOJ! NIKAD TEŽI DAN" Zvicerova snaja se oprostila srceparajućom porukom od Brana Mićunovića (FOTO)

Zvicerova snaja je objavila niz fotografija, na kojima se nalaze ona i preminuli Brano Mićunović, a ispod svake fotografije stoje posvete.

Objavljeno:

Na stotine ljudi oprostilo se danas od kontroverznog crnogorskog biznismena Branislava Brana Mićunovića, koji je preminuo pre dva dana u 71. godini, a tim povodom oglasila se i Maja Zvicer, snaja Radoja Zvicera, odnosno supruga Gorana Zvicera, koja se nizom objava na društvenoj mreži Instagram poslednji put oprostila od svog prijatelja.

Naime, Zvicerova snaja je objavila niz fotografija, na kojima se nalaze ona i preminuli Brano Mićunović, a ispod svake fotografije stoje posvete.

"Volim te brate moj"

Ispod prve fotografije, vide se Maja i Brano u zagrljaju, a ispod piše emotivna poruka koja glasi: "Volim te, brate moj".

Poslednji pozdrav
Poslednji pozdravfoto: Printscreen/Instagram/ZvicerMaja

Na drugoj objavi koju je podelila, vide se ponovo ona i Mićunović zagrljeni, a u opisu se navodi: "Poslednja naša slika, jao, brate moj voljeni".

Zvicerova snaja se oprostila od Brane Mićunovića
Zvicerova snaja se oprostila od Brane Mićunovićafoto: Printscreen/Instagram/ZvicerMaja

"Nikad teži dan"

U poslednjoj objavi, vidi se fotografija sa sahrane, odnosno kapela u kojoj se nalazi kovčeg preminulog biznismena, a u opisu se navodi: "Nikada teži dan"

Nikad teži dan
Nikad teži danfoto: Printscreen/Instagram/ZvicerMaja

Ispod objavljenih fotografija, samo su se nizali komentari i saučešća.

Maja Zvicer, snaja Radoja Zvicera je vlasnica kompanije CGMN, čije je sedište u iznajmljenim prostorijama u selu Brekov kod Humena u Slovačkoj.

-Radoje Zvicer je u bekstvu poslednje tri godine, krijući se od policije u različitim krajevima sveta. On je među najtraženijim kriminalcima na Balkanu. Porodica Zvicer je osnovala kompanije i u Slovačkoj. Upravo je Zvicerova uža porodica osnovala nekoliko firmi u Slovačkoj istovremeno sa ubijenim Markom Vukovićem - kojeg srpski mediji nazivaju Zvicerovim kumom. Maja Zvicer, supruga brata Radoja Zvicera, Gorana Zvicera, prva se upisala u privredni registar januara 2020. godine - navedeno je u članku portal "aktuality".

- Ona je bila ovde jednom ili dva puta radi obrade dokumenata. Korona kriza je uticala i ograničila poslovanje kompanije. Više od godinu dana me uopšte nije zvala - opisali su slovački mediji aktivnosti Maje Zvicer u toj državi.

Preminuo od posledica teške bolesti

Podsetimo, Brano Mićunović je decenijama bio u fokusu javnosti u zemlji i regionu, dok je njegovo ime povezivano sa brojnim aferama — za neke je bio "ponos Crne Gore", dok je za druge kriminalac i "gospodar Crne Gore", bez čijeg se odobrenja nije mogao završiti nijedan ozbiljniji posao u sivoj zoni.

Rođen je 1953. godine u Nikšiću, a u mladosti je trenirao boks i bio pripadnik elitne 63. padobranske brigade nekadašnje JNA.

Branislav Brana Mićunović preminuo je od posledica teške bolesti, s kojom se dugo borio. Preminuo je u Budvi. Već duže vreme imao je zdravstvene probleme, a nedavno je bio podvrgnut i operaciji. Njegovo zdravstveno stanje je bilo veoma teško, što je dovelo do tragičnog ishoda, i ni lekari koji su specijalno došli iz Beograda nisu uspeli uz sve napore da ga spasu.

Bonus video:

00:43

ESTRADA ISPRED KAPELE NA SAHRANI DŽEJA

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.