REČI SINA BRANA MIĆUNOVIĆA ĆE VAM ODZVANJATI U GLAVI: Na SAHRANI su ga svi PAŽLJIVO SLUŠALI, vladalo POŠTOVANJE
Foto: Aleksandar Jovanović

SAHRANA

REČI SINA BRANA MIĆUNOVIĆA ĆE VAM ODZVANJATI U GLAVI: Na SAHRANI su ga svi PAŽLJIVO SLUŠALI, vladalo POŠTOVANJE

Brano je danas sahranjen na mesnom groblju u Moštanici kod Nikšića

Objavljeno:

Branislav Brano Mićunović sahranjen je danas na mesnom groblju u Moštanici kod Nikšića, dok je na stotine ljudi prisustvovalo sahrani, među kojima je i nekadašnji premijer i predsednik Crne Gore, Milo Đukanović.

Bivši predsednik Crne Gore, Milo Đukanović je na sahranu došao u prisustvu supruge Lidije i sina Blaže, dok su pored njega prisustvovali i bivši i sadašnji funkcioneri Demokratske partije socijalista (DPS), prenosi "RTNK".

"Zbogom, prijatelju"

Milo Đukanović se oprostio od prijatelja sa kojim godinama je povezan poslovnim i prijateljskim odnosima, što je izazivalo različite spekulacije i komentare u javnosti.

Milo Đukanović se oprostio od prijatelja
Milo Đukanović se oprostio od prijatelja foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

- Zbogom, dragi prijatelju. Počivaj u miru. Milo Đukanović sa porodicom - navodi se u čitulji koju je Đukanović dao.

Saučešće porodici na groblju u Moštanici izjavili su sadašnji predsednik DPS-a Danijel Živković, šef poslaničkog kluba te partije Andrija Nikolić i portparol stranke Miloš Nikolić.

U ime bratstva Mićunović od Brana Mićunovića oprostio se prigodnim rečima nekadašnji ministar kulture u Vladi Crne Gore Branislav Mićunović.

1 / 6 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Branov odlazak je preteško saznanje. Branov odlazak svi doživljavamo kao veliki gubitak, zato što smo bili naviknuti na njegovu ljubav, uzdani u njegovu pažnju i razboritu odlučnost, zato što je bio čovek koji je znao i umeo da drži datu reč u porodici, bratstvu, među prijateljima koji se ne mogu izbrojati. Jeste, dobro znamo da je Brano bio posebnog kova i da je njegova pojava u svakoj prilici plenila radošću, jednakom radošću u neposrednom susretu sa njim baš kao i na pogled iz najveće daljine - naveo je Branislav Mićunović.

Đorđe Mićunović
foto: Printscreen/Instagram/djordjemicunovic

Potresne reči sina

- Tata voleo bih samo da ti se zahvalim od mene i od tvoje ćerke Andree što si nas napravio ljudima kakvi jesmo. Nedostajaćeš nam zauvek, ali ćeš živeti u našim srcima i mislima - oproštajne su reči sina Brana Mićunovića Đorđa.

Bonus video:

14:21

BIVŠI MINISTAR POLICIJE RS: Žao mi je što nisam spasao više Srba u Sarajevu NISAM PROPAGIRAO NACIONALIZAM, VEĆ SAM BRANO NAROD!

(Espreso / Blic/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.