OVO JE MLADI BRAČNI PAR KOJI JE IZGUBIO ŽIVOT U STRAŠNOJ NESREĆI KOD PLAVA: Nedavno se venčali, čekali BEBU (FOTO)
Foto: Prinstcreen/Facebook/mersim97

REGION TUGUJE

OVO JE MLADI BRAČNI PAR KOJI JE IZGUBIO ŽIVOT U STRAŠNOJ NESREĆI KOD PLAVA: Nedavno se venčali, čekali BEBU (FOTO)

Njih četvoro su automobilom krenuli da snimaju kolonu veselih svatova, ali nisu ni slutili da će se ovako nešto desiti

Objavljeno:

Mladi bračni par Mersin (26) i Eldina Hadžaj (20) izgubili su život u stravičnoj nesreći kod Plava zajedno sa još dve osobe kada je vozač, kako se navodi, izgubio kontrolu nad automobilom.

Sa njima u kolima su bili Nermin Ćirković (26) i Mirzin Mekuli, isto iz Plava u Crnoj Gori.

Nesreća se dogodila sinoć oko 20 časova, a najverovatnije usled neprilagođene brzine kada su izgubili kontrolu nad vozilom i direktno se zakucali u vozilo koje je saobraćalo suprotnim smerom. Od siline udarca, vozila su poletela uvis, a na osnovu slika se videlo da je malo šta od automobila ostalo.

Naime, njih četvoro su automobilom krenuli da snimaju kolonu veselih svatova, ali nisu ni slutili da će se ovako nešto desiti.

Eldina Hadžaj, Mersin Hadžaj
foto: Prinstcreen/Facebook/mersim97

"Mekuli je te večeri radio, snimao je prosidbu kod jednog rođaka od Nermina Ćirkovića u Rožajama. Navodno, njihova zamisao je bila da tokom celog dana snimaju ceremoniju prosidbe i sve je bilo u redu, sve dok nije došlo do trenutka kada je trebalo da se snima kolona budućih veselih svatova", rekla je sagovornica za Kurir.

Za volanom je bio Ćirković, a snimatelj Mekeli je sedeo na prozoru sa izbačenom kamerom kako bi snimio kolonu. Kako se navodi, baš u tom trenutku je došlo do direktnog sudara.

"Put je u ovom delu prav i zato je neverovatno kako vozači nisu videli jedan drugog. Sumnja se da je svemu kumovala neprilagođena brzina, i da vozači oba automobila nisu uspeli da reaguju na vreme", kaže kurirov sagovornik.

"Scena je bila jeziva. Automobili su bili potpuno smrskani, a vatrogasci su potom morali da seku vozila kako bi došli do putnika", objašnjava detaljnije sagovornik.

Inače, mladi bračni par je bio u Crnoj Gori za praznike i nedavno su se venčali, a beba je bila na putu. U rodni Plav došli su iz Nemačke.

Istraga je u toku i očekuje se da će uskoro biti tačnih informacija o tome kako je došlo do saobraćajne nesreće.

Bonus video:

00:58

OD POČETKA GODINE DOGODILO SE 20.000 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA Stević: Naravno da su kazne ogromne za BEZOBZIRNE VOZAČE!

(Espreso/ Kurir/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.