TRI DANA ŽALOSTI U PLAVU NAKON TRAGEDIJE ZBOG KOJE JE REGION ZANEMEO! Četiri života izgubljena u jezivoj nesreći
Crnogorska policija, Foto: Profimedia

TUGA U CRNOJ GORI

TRI DANA ŽALOSTI U PLAVU NAKON TRAGEDIJE ZBOG KOJE JE REGION ZANEMEO! Četiri života izgubljena u jezivoj nesreći

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva vozila. Došlo je do njihovog direktnog sudara

Objavljeno:

Nakon stravične saobraćajne nesreće u kojoj su život izgubile četiri osobe, predsednik opštine Plav, Nihad Canović, doneo je Odluku o proglašenju Dana žalosti. Za dane žalosti proglašavaju se utorak, sreda i četvrtak odnosno 26, 27. i 28. decembar 2023. godine.

"U skladu sa donesenom Odlukom, tokom Dana žalosti zastave će biti istaknute na pola koplja na zgradi opštine Plav, javnim preduzećima čiji je osnivač Opština, objektima mjesnih zajednica i drugih institucija na području Opštine Plav", objavio je Canović.

Na Dan žalosti na javnim mestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, piše RINA.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć, a nastradali su bračni par iz Plava, mladić koji je takođe iz Plava i snimatelj RTV "Glas Plava".

Crnogorska policija
foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 19.35 sati, kada je došlo do direktnog sudara dva automobila, po svoj prilici zbog brze vožnje i preticanja... O celom događaju postoji više verzija, ali se pouzdano zna, a o tome govore i smrskani automobili, da su se dva automobila doslovce ''zakucala'' jedan u drugi.

"Tragediji je prethodila svadba u Rožajama, koju je Mirza snimao. Kada su svatovi krenuli prema Plavu i došli do Brezojevicama nadomak grada, dok je snimao kolonu svatova došlo je do direktnog sudara", priča izvor za "Novosti".

Tvrdi da su nakon stravičnog praska automobili poleteli u vazduh, a da je jedno vozilo doslovce proletelo ispod njih... U njemu je povređen vozač star oko 60 godina, koji je imao sreću da preživi tragediju od koje je zanemela cela Crna Gora.

Bonus video:

00:58

OD POČETKA GODINE DOGODILO SE 20.000 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA Stević: Naravno da su kazne ogromne za BEZOBZIRNE VOZAČE!

(Espreso/ Telegraf/ N.S./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.