"OVO ŠTO SE DESILO U SRBIJI NIJE NIŠTA, BIĆE KASAPNICA": Jeziva pretnja stigla na adresu Univerziteta Crne Gore!
Crnogorska policija, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

talas pretnji zahvatio i region

"OVO ŠTO SE DESILO U SRBIJI NIJE NIŠTA, BIĆE KASAPNICA": Jeziva pretnja stigla na adresu Univerziteta Crne Gore!

Ovo je samo jedan u nizu alarmantnih događaja u kojima pojedinci prete jezivim zločinima nakon dve nezapamćene tragedije koje su se u poslednja tri dana dogodile u Srbiji

Objavljeno: 19:19h

Zgrada Elektrotehničkog fakuleteta u Podgorici je evakuisana nakon što je na email adresu Univerziteta Crnе Gore danas nakon 15 časova stigla preteća poruka, koji je naslovljen sa "Sve ću vas pobiti" i u kom se navodi:

- Ovo što se desilo u Srbiju je ništa što sam ja spremio za elektrotehnički fakultet...Vidjećete danas svi vi sto šte me osuđivali i maltretirali, a posebno profesori što su se umislili da su neko i nešto... Ima da bude kasapnica neviđena na Univerzitet samo čekajte ako smijete!!!”, navodi se u prijetećoj poruci u koju je agencija RINA imala uvid.

Crnogorska policija
Crnogorska policijafoto: Dragan Kadić

Ovo je samo jedan u nizu alarmantnih događaja u kojima pojedinci prete jezivim zločinima nakon dve nezapamćene tragedije koje su se u poslednja tri dana dogodile u Srbiji. Prvo je mladić plastičnim pištoljem pretio djacima u Obrenovcu, zatim je devojka je pokušala napad u privatnoj školi Ruđer Bošković u Beogradu, prećeno je napadima u Bosni i Hercegovini, a sada i u Crnoj Gori.

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.