CEO REGION NA NOGAMA ZBOG TRAGEDIJE U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Abazović se pridružio MOLITVAMA - Crna Gora TUGUJE!
Dritan Abazović, Foto: Starsport©

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA

CEO REGION NA NOGAMA ZBOG TRAGEDIJE U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Abazović se pridružio MOLITVAMA - Crna Gora TUGUJE!

Među političarima koji su se oglasili povodom nezapamćenog masakra, našao se i Dritan Abazović, koji je objavom na društvenoj mreži Tviter iskazao podršku u svoje ali takođe u ime Vlade Crne Gore

Objavljeno:

Poruke saučešća povodom pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u kojoj je poginulo osmoro dece i radnik obezbeđenja, stižu iz celog regiona.

Među političarima koji su se oglasili povodom nezapamćenog masakra, našao se i Dritan Abazović, koji je objavom na društvenoj mreži Tviter iskazao podršku u svoje ali takođe u ime Vlade Crne Gore.

- "Crna Gora tuguje zbog stravične tragedije u Beogradu. Celi region potresla je tužna vest o stravičnoj tragediji koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar". U ime Vlade Crne Gore i svoje ime izražavam najdublje saučešće porodicama stradalih, a ranjenima želim brz oporavak", napisao je Abazović.

Podsećamo, u pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

1 / 10 Foto: Tamara Trajković

Učenik ove škole K. K. (2009) koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu.

Bonus video:

00:38

Vozila policije i hitne pomoći ispred škole na Vračaru u kojoj je bila pucnjava

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.