SUPRUGA JAKOVA MILATOVIĆA PRIVLAČI SVU PAŽNJU: Gledajte kako je izgledala RANIJE, 1 stvar se nije PROMENILA (FOTO)
Jakov i Milena Milatović, Foto: SAVO PRELEVIC / AFP / Profimedia

modni principi

SUPRUGA JAKOVA MILATOVIĆA PRIVLAČI SVU PAŽNJU: Gledajte kako je izgledala RANIJE, 1 stvar se nije PROMENILA (FOTO)

A kako se Milena Milatović oblačila ranije, pre nego što je njen suprug dospeo u najveću žižu političke javnosti?

Objavljeno:

Crna Gora dobila je juče novog predsednika, Jakova Milatovića i prvu damu Milenu Milatović koja se tokom izborne kampanje i na glasanju u oba kruga izdvojila elegancijom i odmerenošću u odevanju.

Da je jednostavnost njen glavni modni princip, videlo se juče na glasanju u drugom krugu predsedničkih izbora i pre dve nedelje kada su građani Crne Gore prvi put birali između kandidata pokreta Evropa sad Milatovića i kandidata Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića.

I njeno svečanije modno izdanje od pre nekoliko dana krasi odmerenost. A kako se Milena Milatović oblačila ranije, pre nego što je njen suprug dospeo u najveću žižu političke javnosti?

Jakov Milatović (37) koji je jedan od najmlađih evropskih političkih lidera, bio je ministar ekonomskog razvoja u Vladi Zdravka Krivokapića. Milena je i tada bila izložena očima javnosti, a pažnja na nju dodatno je usmerena tokom kampanje, za vreme izbora i naročito nakon rezultata glasanja.

Kako je izgledao njen stil u 2021. može se videti na Instagram profilu njenog supruga čiji broj pratilaca na ovoj mreži raste nakon pobede na izborima.

Nimalo pompenzan ali efektan stil supruge Milatovića vidi se i na ovoj fotografiji. Pratiće se i njena modna izdanja u narednom periodu.

Milena Milatović sa suprugom Jakovom Milatovićem ima troje dece Saru, Anu i Davida. Zaposlena je u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, gde je direktor Sektora za finansije i ekonomske poslove.

Bonus video:

01:15

CRNA GORA U NAJVEĆOJ POLITIČKOJ KRIZI ZBOG MILA?! Advokat otkrio: Đukanović snosi odgovornost jer je ZLOUPOTREBLJAVAO ŠUPALJ USTAV

(Espreso/Zena.blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.