OPŠTI HAOS KOD KOMŠIJA: U Budvi padao grad veličine LEŠNIKA, zavejani putevi, otkazani LETOVI (FOTO) (VIDEO)
Budva zavejana snegom, Foto: Printscreen/Instagram/budvapassengerkaradag

ŠTA JE SA VREMENOM?

OPŠTI HAOS KOD KOMŠIJA: U Budvi padao grad veličine LEŠNIKA, zavejani putevi, otkazani LETOVI (FOTO) (VIDEO)

Na putu Podgorica - Budva ima i odrona, pa se vozačima savetuje oprezna vožnja

Objavljeno:

U Budvi je danas pao grad veličine lešnika. Nevreme i obilne padavine napravile su velike probleme u saobraćaju, ulice su potopljene, a stvorile su se i velike kolone automobila.

Nevreme koje danima pogađa Crnu Goru nije zaobišlo ni Budvu, pa je danas taj grad zahvatila oluja sa gradom, prenose Vijesti.

Na putu Podgorica - Budva ima i odrona, pa se vozačima savetuje oprezna vožnja.

Meteorolozi su ranije najavili da je od ponedeljka do subote Crna Gora pod uticajem serije ciklona, koji su uslovili obilne padavine i jak-olujni južni vetar i druge vremenske neprilike.

Zbog nevremena je inače juče i danas otkazano više letova na aerodromu u Podgorici.

Zavejani putevi

Putni pravac od Plužina do Šćepan Polja nije prohodan, usled velikih snežnih nanosa, a slična situacija je i na putu od Nikšića ka Žabljaku. Iz AMSCG je upozoreno na sneg, a saopšteno je da je vidljivost mestimično smanjena, prenosi RTCG.

- Skrećemo pažnju i na učestale odrone. Vozačima savetujemo da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu - kazali su iz AMSCG.

Najviše snega, danas u sedam sati, izmereno je u Šavniku, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju Crne Gore. Visina snežnog pokrivača bila je 14 centimetara. U Andrijevici je izmereno 12 centimetara, na Žabljaku osam, u Rožajama i Gusinju pet, Beranama četiri, Plužinama tri i Bijelom Polju jedan.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.