MAJKA I DVA SINA POGINULI U ROGAMIMA: Auto SLETEO S MOSTA, otac ostao bez CELE PORODICE
Policija (ilustracija), Foto: Profimedia

tragedija

MAJKA I DVA SINA POGINULI U ROGAMIMA: Auto SLETEO S MOSTA, otac ostao bez CELE PORODICE

U akciji izvlačenja tela učestvovali su pripadnici zaštite Službe i spasavanja Glavnog grada, ronioci iz Bijele i policija

Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u Rogamima u Crnoj Gori, kada je vozilo sletelo s mosta u u potok Širalija, poginula su tri člana porodice Koruga – majka sa dva sina.

Život su izgubili Aleksandra (43), Nemanja (19) i Mladen (16) Koruga, prenosi CDM. Aleksandarin suprug i otac mladića Gojko ostao je bez cele porodice.

Do nesreće je došlo kada je vozilo, za sada neutvrđenih razloga, sletelo sa “Malog mosta”.

U akciji izvlačenja tela učestvovali su pripadnici zaštite Službe i spasavanja Glavnog grada, ronioci iz Bijele i policija.

Jedan od meštana Rogama kazao je novinarima da je sa bratom i komšijama bio vani kada je začuo glasove koji dopiru sa mosta.

"Videli smo da auto pluta po reci i da je krenuo da tone. Ženska osoba je iskočila kroz zadnja vrata i počela da pliva. Pošto smo neplivači, brat i ja smo pokušali da dobacimo crevo za koje bi se uhvatila kako bismo je izvukli iz vode, ali bezuspešno", ispričao je on, prenosi Antena M.

Navodno je vozač automobila pokušao da pređe mostić, ali je bujica odnela vozilo, ispričali su svedoci tragedije medijima.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.