ŽENA (43) I DVA TINEJDŽERA STRADALI U STRAVIČNOJ NESREĆI U CRNOJ GORI: Iz automobila poletela pravo U POTOK
Nesreća, Foto: Printscreen/Youtube/Klix.ba

UŽAS

ŽENA (43) I DVA TINEJDŽERA STRADALI U STRAVIČNOJ NESREĆI U CRNOJ GORI: Iz automobila poletela pravo U POTOK

Žena A.K (43), šesnaestogodišnji M.K. i tri godine stariji N.K stradali su prilikom izletanja automobila sa malog mosta u Rogamima.

Objavljeno:

Do nesreće je došlo kada je "citroen sakso", plave boje, sleteo oko 7.37 sati u potok Širolija, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije. Iz reke je prvo izvučeno telo ženske osobe, dok su se u potragu za ostalim uključili ronioci Regionalnog ronilačkog centra.

Na Fejsbuk stranici Službe zaštite ranije danas je objavljeno da su u 07.37h dobili prijavu da je u mestu Rogami automobil sleteo u potok Širolija, i da su na lice mesta upućene tri posade sa devet vatrogasaca. Zatim se akciji priključila i ekipa ronilačke jedinice iz Bijele i nakon kraće potrage na dubini od pet metara pronašla dva tela, potvrdio je direktor Regionalnog centra Bijela Danilo Mijajlović.

Jedan od meštana Rogama kazao je novinarima da je sa bratom i komšijama bio vani kada je začuo glasove koji dopiru sa mosta.

- Videli smo da auto pluta po reci i da je krenulo da tone. Ženska osoba je iskočila kroz zadnja vrata i počela da pliva. Pošto smo neplivači, brat i ja smo pokušali da dobacimo crevo za koje bi se uhvatila kako bismo je izvukli iz vode, ali bezuspešno - ispričao je on.

Navodno je vozač automobila pokušao da pređe mostić, ali je bujica odnela vozilo, ispričali su svedoci tragedije medijima.

(Espreso/Vijesti, Antena M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.