PODGORIČANKA OBJAVILA FOTKU SA NOVOG AUTOPUTA: Nije ni slutila da će je POLICIJA UHAPSITI, evo i ZBOG ČEGA! (FOTO)
Objava, Foto: Printscreen/instagram

"STORI" SA AUTOPUTA PAPRENO PLATILA

PODGORIČANKA OBJAVILA FOTKU SA NOVOG AUTOPUTA: Nije ni slutila da će je POLICIJA UHAPSITI, evo i ZBOG ČEGA! (FOTO)

Inače, kako su prenosili mediji, od kako je otvoren, raznorazne do sada neviđene situacije zabeležene su na ovom crnogorskom putu

Objavljeno:

Policija je uhapsila Podgoričanku Sofiju Bulatović (30), koja je auto – putem upravljala vozilom brzinom od 185 km/h.

- Povodom objave na jednoj društevnoj mreži, a na kojoj se vidi vozilo kojim upravlja lice brzinom od 185 km/h na delu puta gde je brzina kretanja ograničena na 100 km/h, službenici podgoričke policije su preduzeli mere i radnje iz svoje nadležnosti. Uprava policije je u saradnji sa upraviteljem auto – puta "Monteput", uvidom u video nadzor došla do identiteta ženske osobe, Sofije Bulatović (30), koja je upravljala vozilom - navodi policija.

Bulatović je uhapšena zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima i biće privedena nadležnom sudiji za prekršaje.

autoput
foto: Printscreen/instagram

Inače, kako su prenosili mediji, od kako je otvoren, raznorazne do sada neviđene situacije zabeležene su na ovom crnogorskom putu, pa je tako jedan vozač noću vozio u suprotnom pravcu, neki su vozili i 200 kilometara na sat, odnosno dvostruko više od ograničenja, par motociklista je u tunelu pravilo cigaret-pauzu i selfi fotografije u sporoj traci, dok je jedan vozač sa svojim kaučem na krovu automobila ipak privukao najveću pažnju.

- Stajao je kamion u kom je vozač doručkovao i pio pivo. Evo, i nama je to smešno dok ne počnemo da razmišljamo o ostalim putnicima koji tuda moraju da prođu, a kojima to predstavlja opasnost. Pored ovog slučaja, imali smo i čoveka koji je vozio kauč, dvosed, na krovu auta do tunela na severnom delu autoputa. Tamo je fino odlučio da zaustavi vozilo i da odspava, i to upravo na tom kauču - ispričao je direktor nadzora ovog auto-puta Andrej Mihailović.

(Espreso / CDM, RSE)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.