PAO DOGOVOR U CRNOJ GORI! Oglasio se Mandić, evo šta se dešava kod KOMŠIJA!
Andrija Mandić, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

dobra atmosfera

PAO DOGOVOR U CRNOJ GORI! Oglasio se Mandić, evo šta se dešava kod KOMŠIJA!

DF je neuspešno pokušao da obnovi odnose među pobednicima izbora iz 2020. i u noći između 19. i 20. avgusta

Objavljeno: 13:50h

Parlamentarna većina od izbora iz 2020. godine potpisala je sporazum i formiraće novu Vladu Crne Gore, saopštio je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić nakon sastanka. Nakon sastanka zakazana je sednica Skupštine na čijem dnevnom redu bi trebalo da se nađe inicijativa za smenu predsednice parlamenta Danijele Đurović.

“Desilo se da smo, koristeći dobru atmosferu, pronalazeći sve zajedničko koje nas je spajalo i u izborima 2020. godine podsećajući se na vremena borbe protiv režima Mila Đukanovića, danas smo u prelepoj atmosferi uspeli da se dogovorimo. Preuzeli smo neke obaveze koje nisu sastavni deo ovog političkog sporazuma i narednih dana krećemo u razgovore da definišemo druge elemente. Tu prevashodno mislim na izbor novog skupštinskog rukovodstva. Ovo je dobra prilika da obavestimo predsednika Crne Gore i međunarodnu javnost da postoji parlamentarna većina i da smo postigli dogovor”, rekao je Mandić.

1 / 8 Foto: Profimedia

Inicijativu za sastanak uputio je u sredu jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić ističući da je taj savez "spreman da preuzme odgovornost za Crnu Goru", uz poštovanje svih preuzetih međunarodnih obaveza.

DF je neuspešno pokušao da obnovi odnose među pobednicima izbora iz 2020. i u noći između 19. i 20. avgusta, uoči izglasavanja nepoverenja vladi Dritana Abazovića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.