OVO JE JEDINA IZJAVA UBICE SA CETINJA: Od njegovih reči ćete se ZAPREPASTITI, pre samo godinu dana tvrdio to!
Vuk Borilović, Foto: Facebook, Printscreen

šok

OVO JE JEDINA IZJAVA UBICE SA CETINJA: Od njegovih reči ćete se ZAPREPASTITI, pre samo godinu dana tvrdio to!

Iako je jedna od prvih informacija koje su se pojavile iz privatnog života monstruma sa Cetinja bila da je član stranke Socijaldemokrata Crne Gore, on se u istoj nije nešto naročito isticao niti bio poznat javnosti

Objavljeno: 15:51h

Vuk Borilović koji je u petak napravio nezapamćeni masakr na Cetinju tako što je ubio desetoro ljudi, a šestoro ranio, nije do sada bio poznat u javnosti.

Iako je jedna od prvih informacija koje su se pojavile iz privatnog života monstruma sa Cetinja bila da je član stranke Socijaldemokrata Crne Gore, on se u istoj nije nešto naročito isticao niti bio poznat javnosti.

Vuk Borilović
Vuk Borilovićfoto: Printscreen/Instagram/socijaldemokratecrnegore

Kako su meštani govorili, Borilović je po prirodi bio veoma povučen i miran čovek, muž i otac troje dece koji potiče iz časne i poštene familije. Međutim, sve se preko noći preokrenulo, on je postao masovni ubica koji je zavio u crno nekoliko porodica, pa i svoju, i koji je sada jedan od najpoznatijh i najomraženijih Cetinjana.

Kada se dogodi zločin ovakvih razmera, svi se pitamo šta je moglo da ga izazove? Odgovor nikada nećemo dobiti jer je i sam egzekutor ubijen!

Kako su komšije od početka pričale, Borilović je sumnjao da je na njega bačena crna magija, spominjala se neplaćena kirija i čuveno da mu je "pukao fitilj" iz čista mira!

1 / 5 Foto: Printscreen/youtube/MediaBiro

Pomahnitali Vuk Borilović ubio je najpre svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njene sinove Mašan (11) i Marka (8), a potom i njihovog porodičnog kuma Milana Mitrovića (37), svog ujaka Gorana Đurišića (54) koji je pokušao da ga zaustavi, a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu (74) Drecun, pa Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru (52) Radunović.

Žrtve Vuka Borilovića
Žrtve Vuka Borilovićafoto: printscreen/twitter/babamandrak

Šta ustvari znamo o "mirnom i povučenom" ubici, itili monstrumu sa Cetinja kako su ga mediji prozvali.

Tragična sudbina

Novinari koji su obišli zaseok Gornič, opisuju da ga krase brojne stare kuće isklesane od kamena, ali i one novijeg datuma.

Ekipa "Radio skale" je u ovom zaseoku naišla upravo na čoveka koji će godinu kasnije doći na zao glas kao najgori masovni ubica u istoriji Crne Gore - Vuka Borilovića.

Iz reportaže saznajemo i da je Vuk u ranoj mladosti ostao bez oca Svetozara, koji je umro sa svega 43 godine.

Vuk je tada imao pet godina, a ima i brata i sestru.

- Nesebično su stric i tetke pomagali da Svetovu decu izvedu na pravi put. Porodična sloga je ono što krasi ovu porodicu - piše u ovoj reportaži.

Vuk Borilović sa porodicom
Vuk Borilović sa porodicomfoto: Facebook

Vuk je predstavljen kao službenik u Nacionalnom parku "Lovćen", njegov brat kao pomorski oficir, a sestra kao domaćica.

- Vuk Borilović je nasledio ljubav prema Gorniču i mestu gde je njegov otac prvi put otvorio oči. Zavoleo je planinu i od ranog detinstva mu je u srcu. Ljubav prema Lovćenu pokazao je i na taj način što je jedan od odgovornih službenika NP "Lovćen" - opisali su ga novinari.

Osim oca, Vuk Borilović ostao je u bez brata. Kako je jedna meštanka izjavila za Kurir, njegov brat se pre 15 godina ubio, obesio se. Borilović je tada bio mladić, i taj tragičan događaj zavio je u crno celu porodicu koja godinama nije mogla da se oporavi.

Novinari su u reportaži koja je rađena pre godinu dana uspeli da zabeleže i izjavu Vuka Borilovića, a ovo je jedina izjava ubice koja postoji u medijima! Opisivao se kao veliki rodoljub, a onda je udario na nevine ljude, njegove Cetinjane!

- Moj zavičaj je moja tvrđava, moj topli dom, moje utočište! Čujem i vidim poznate mi tonove, opijaju me mirisi i dok živim i dok me ima, imaće i njega u meni, i na javi i u snovima čuvaću u svakom kamenu svu ispisanu istoriju koja je često i gorkom suzom optočena… - poručio je tada Vuk Borilović.

Podsetimo, Vuk Borilović u petak oko 15.30 sati pobio je 10 ljudi, dok su njegove prve žrtve bili majka i dvoje dece stare osam i 11 godina.

Krvavi pir nastavio je Borilović i tako izrešetao svoje komšije, ali i ujaka koji je pokušao da ga spreči. Borilović je prema navodima crnogorske policije ubijen sa pet hitaca, ali za sada još uvek nije potvrđeno da li su ga pogodili meci koje je ispalila policija ili Nenad Kaluđerović koji je saslušan u Tužilaštvu u svojstvu građanina i pušten.

Kaluđeroviću je prilikom saslušanja oduzet pištolj preko kog će dalja istraga i veštačenje utvrditi ko je ispalio smrtonosni metak u ubicu.

Bonus video:

01:41

Cetinje, pokrivanje sa uvidjaja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.