NENO KALUĐEROVIĆ NAPUSTIO TUŽILAŠTVO! Izjavio i saučešće porodicama
Nenad Kaluđerović, Foto: Printscreen/Tviter/@MilanKrivokapi5

saslušanje

NENO KALUĐEROVIĆ NAPUSTIO TUŽILAŠTVO! Izjavio i saučešće porodicama

Njega trenutno saslušava dežurna tužiteljka Andrijana Nastić

Objavljeno: 20:33h

Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, za koga se sumnja da je u petak hicima iz vatrenog oružja usmtrio višestrukog ubicu Vuka Borilovića, trenutno se u svojstvu građanina nalazi na saslušanju u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Tu informaciju potvrdila nam je rukovoditeljka VDT Podgorica Lepa Medenica.

Ona je kazala da je VDT telefonski uputilo poziv Kaluđeroviću da da izjavu u svojstvu građanina, na šta se on, kako nam je rekla, uredno odazvao.

Njega trenutno saslušava dežurna tužiteljka Andrijana Nastić.

Juče tokom dana načelnik Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u Sektoru za borbu protiv kriminala Aleksandar Bošković oglasio se o tragediji na Cetinju i on je tom prilikom otkrio da je Kaluđerović nedostupan za policju.

- Cetinjanin N.K.(Nenad Neno Kaluđerović) koji je pucao na Vuka Borilovića, nije trenutno dostupan policiji. Još nije utvrđeno da li je Borilović preminuo od metaka koje su u njega ispalili policajci ili N. K - rekao je Bošković.

Cetinjanin Nenad Neno Kaluđerović, za koga se sumnja da je u petak hicima iz vatrenog oružja usmtrio višestrukog ubicu Vuka Borilovića, napustio je oko 20 sati državno tužilaštvo gdje je dao izjavu o dešavanjima na Cetinju tragičnog 12. avgusta.

Tu informaciju potvrdila nam je rukovoditeljka Tužilaštva u Podgorici Lepa Medenica.

1 / 7 Foto: Prvatna arhiva/Printscreen

Ona je kazala da je Tužilaštvo telefonski uputilo poziv Kaluđeroviću da da izjavu u svojstvu građanina, na šta se on, kako nam je rekla, uredno odazvao.

Inače, Kaluđerović je danas bio u gradskoj kapeli i na groblju u Bajicama gde je izjavio saučešće porodicama žrtava Vuka Borilovića. Niko od policije, iako se spekulisano da je u bekstvu, nije ragovao.

Bonus video:

19:29

CENTRALNI DNEVNIK 13.08.2022.

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.