PRIČA O 3 CETINJSKA KUMA: Miloš izgubio familiju, Mitar goloruk išao da ih SPASI, a Neno UBIO MONSTRUMA!
Cetinje, Foto: Društvene mreže

sudbina

PRIČA O 3 CETINJSKA KUMA: Miloš izgubio familiju, Mitar goloruk išao da ih SPASI, a Neno UBIO MONSTRUMA!

Neverovatna priča o tri kuma procurela je u javnost u toku istrage o masakru koji je juče počinio na Cetinju Vuk Borilović (34) koji je ubio deset ljudi, uključujući i dvoje dece!

Objavljeno:

U moru novih detalja istrage povodom stravičnog zločina koji se dogodio juče popodne na Cetinju kada je Vuk Borilović (34) izvršio masovna ubistva prilikom kojih je ubio deset ljudi, uključujući i dvoje dece, u javnosti se pojavila i jedna lepa priča sa nažalost tragičnim krajem.

Radi se o tri kuma - Milošu Martinoviću koji je izgubio juče suprugu Natašu i dva sina, Mitru Mitroviću (37) koji je nastradao dok je pokušavao da odbrani Natašu Martinović i njene sinove, i o Nenadu Nenu Kaluđeroviću koji je pucao i ubio Vuka Borilovića.

Neno Kaluđerović, Vuk Borilović
foto: PRIVATNA ARHIVA/INSTAGRAM/SCREENSHOT/

Miloš Martinović je juče popodne izgubio celu porodicu. Izgubio je suprugu Natašu (35) i dva sina, jedan je imao osam godina, a drugi jedanaest. Cela familija mu je nastradala. Njegova supruga Nataša je pokušala da se izbori sa Vukom koji je prvo upucao sina na ulaznim vratima. On je pokušao da se sakrije, ali ga je Vuk pronašao i nije imao milosti prema njemu. Potom je Nataša bila na redu. Nakon nje je ustreljen i drugi sin koji je bio u kuhinji.

Miloš Martinović je osetio da se nešto loše događa i pozvao je svog kuma Mitra Mitrovića (37) da proveri šta se dešava jer se Milošu supruga Nataša nije javljala na telefon. Mitrović je krenuo bez razmišljanja. Dok je Mitrović bio na putu do kuće svog kuma, Miloš Martinović je dobio poziv telefonom od ubice koji mu je saopštio da mu je pobio celu porodicu! Mitrović je stigao na lice mesta, nije mario za upozorenja i zaleteo se na napadača koji ga je odmah usmrtio. Vuk Borilović i Mitar Mitrović su se poznavali, navodno su bili dobri prijatelji, ali Vuk nije mario za to. Pucao je na njega čim je ovaj kročio u dvorište.

Treći kum je "heroj" kako ga mnogi cetinjani oslovljavaju danas, a radi se o Nenadu Nenu Kaluđeroviću. On je venčani kum nastradalog Mitra Mitrovića koji je herojski pokušao da spasi porodicu svog kuma Miloša Martinovića. Nenad Kaluđerović je prišao ubici i ubio ga. Navodno je jedan policajac ranio Vuka, a onda ga je Nenad "overio". Zaustavio je dalji pokolj, a trenutno se ne zna gde se nalazi jer ga crnogorska policija traži radi pregovora oko predaje i utvrđivanja svih okolnosti pod kojim je on ubio Vuka Borilovića.

1 / 8 Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT

Da podsetimo - U Crnoj Gori na Cetinju je došlo do masovnih ubistava juče popodne oko 16 časova. Ubijeno je deset osoba, uključujući dvoje dece. Prema nezvaničnim informacijama, stradala deca su pokušala da se sakriju od ubice, ali nisu uspela. Do pucnjave je došlo kada je Vuk Borilović (34) koristio vatreno oružje kako bi ubio deset ljudi, a šest ranio. Njega je ubio njegov komšija prema tvrdnjama nadležne tužiteljka Višeg državnog tužilaštva iz Podgorice. Uzrok masakra je navodno porodična svađa nakon čega je izašao na ulicu i pucao nasumično na prolaznike na ulici. U cetinjskoj bolnici hospitalizovane su dve ranjene osobe, dok je četvoro ranjenih transportovano u Klinički centar u Podgorici.

Na društvenim mrežama se pojavila i fotografija muškarca koji je pucao i ubio Vuka Borilovića. Radi se o izvesnom Nenadu Kaluđeroviću. Prema nezvaničnim informacijama, policija pregovara sa Nenadom koji je ubio Vuka Borilovića da se preda ukoliko državni tužilac odluči da mu ne odredi pritvor. Kolege i prijatelji iz Nacionalnog parka “Lovćen” tvrde da se radilo o dobrom momku, ali da je u poslednje vreme bio povučen i tih tj. da je delovao kao “usamljeni vuk”.

Za Vuka Borilovića oni koji ga znaju kažu da su veoma iznenađeni ovim što je uradio. Kažu da je radio ranije kao konobar u Nacionalnom parku Lovćen, da je bio miran komšija, bez sukoba sa policijom ili meštanima. Bio je lovac, a u ljude je pucao iz lovačkog karabina. Imao je u kući dosta oružja. Povodom nezapamćene tragedije na Cetinju, Vlada Crne Gore je proglasila trodnevnu žalost.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.