EVO KOGA JE ZAPRAVO UBIO MONSTRUM SA CETINJA: Sklonio svoju ženu i decu, pa pobio TUĐU PORODICU?! (FOTO)
Monstrum sa Cetinja sa porodicom, Foto: Facebook

TUGA

EVO KOGA JE ZAPRAVO UBIO MONSTRUM SA CETINJA: Sklonio svoju ženu i decu, pa pobio TUĐU PORODICU?! (FOTO)

Užas kakav Crna Gora ne pamti

Objavljeno:

U masakru na Cetinju, prema nezvaničnim saznanjima, Vučko Borilović (34) pobio je, između ostalih, celu porodicu - ali ne svoju kako se sumnjalo, već porodicu podstanara koji mu je navodno dugovao novac za kiriju.

Nakon toga je izašao na ulicu, gde je nasumično pucao u ljude, ubio je ukupno desetoro, dok je šetoro ranio. On se vodi kao 11. žrtva.

1 / 10 Foto: Printscreen/youtube/MediaBiro

Mada se prvobitno pojavila informacija, doduše nezvanična, da je Borilović ubio svoju ženu i troje dece, policija je saopštila da je pomahnitali čovek, pre izlaska na ulicu gde je pucao na koga je naleteo, metke najpre ispalio u svoju podstanarku i njeno dvoje dece od 8 i 11 godina, a potom pozvao oca mališana odnosno supruga žene i rekao mu šta je uradio. Svi su oni živeli u istoj kući, samo na različitim spratovima, prenose crnogorski mediji.

Motiv ubistva je navodno dug za kiriju, koju mu navodno nesrećna porodica nije izmirila.

Cetinje
foto: Printscreen/Youtube/Pobjeda

Kako se nezvanično saznaje, porodica Vučka Borilovića, žena i troje dece u trenutku masakra nisu bili u kuči. On ih je pre nekoliko dana odveo u Herceg Novi.

Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu školu. Srednju brodomašinsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.