NA ADI BOJANI NAPLAĆUJU I MAJONEZ! Cene veće nego u Kotoru, a turisti se SVAKAKO POMAMILI
Ada Bojana, Foto: Emilija Jovanović

SKUPOĆA

NA ADI BOJANI NAPLAĆUJU I MAJONEZ! Cene veće nego u Kotoru, a turisti se SVAKAKO POMAMILI

Pica na Adi Bojani košta 11 evra u barovima na plaži, dok je ona nadomak Budve najviše 6-7 evra

Objavljeno:

Građani na Adi Bojani, a koji su se odlučili da ovog leta borave tamo, kažu da su cene ove godine drastično veće.

- Za dva dana sam sam potrošio 150 evra, da me pitate tačno kako, nisam siguran - kaže jedan Beograđanin B.D. (27). Prema njegovim rečima, neprijatno je iznenađen činjenicom da su osim restorana i barova na plaži, cene podigile i lokalne pekare, pa je, kako nam svedoči, poredeći cene u Petrovcu, pa i u Kotoru, uvideo da je Ada Bojana znantno skuplja.

To se, kako nam kaže, najviše vidi po hamurgerima, pici, pivu i sličnim proizvodima. Primera radi, pljeskavica u Kotoru sa svim prilozima košta 3, 50 evra, dok je takvu u brzoj hrani na Adi nemoguće naći ispod 6 evra.

Pica na Adi Bojani košta 11 evra u barovima na plaži, dok je ona nadomak Budve najviše 6-7 evra. Razlika je očigledna i na piću.

1 / 6 Foto: Emilija Jovanović

Pohovana palačinka, 4 piva i voda u Rafailovićima košta 11 evra na plaži, dok je, kao što smo gore naveli, toliko kaprićoza u Ulcinju.

Međutim, tu nije kraj. Pojedini ugostitelji su se dosetili pa dodatno naplaćuju priloge, ili ono što je do sada bilo podrazumevano da ide uz jelo, kao dodatak koji nije extra - majonez. Naime, ukoliko želite malo majoneza, na Velikoj plaži će vam to naplatiti još evro. Iako to možda za neke nije veliki ceh, činjenica je ipak da se neće libiti da naplate sve što mogu.

Na čuvenoj Velikoj plaži iznajmljivanje suncobrana i kompleta ležaljki košta od 10 evra pa naviše, u zavisnosti od izbora plaže duž 13 kilometara dugačke obale do Ade Bojane. Kafa je od 1,8 evra, sok od 3 evra, pivo od 3,3 evra, a pica od 10 evra pa naviše.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media