ABAZOVIĆ NA METI KRITIKA: Zakazano glasanje o nepoverenju!
Dritan Abazović, Foto: Printscreen/Youtube, Nemanja Nikolić

zvanično

ABAZOVIĆ NA METI KRITIKA: Zakazano glasanje o nepoverenju!

Inicijativa pet stranaka o glasanju nepoverenja vladi podneta je u sredu nakon što je premijer Abazović u Podgorici potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom

Objavljeno:

Skupština Crne Gore će 19. avgusta glasati o nepoverenju Vladi Dritana Abazovića, koja danas obeležava 100 dana rada.

Na inicijativu pet stranaka predvođenih Demokratskom partijom socijalista Mila Ðukanovića predsednica Skupštine Crne Gore Danijela Ðurović sazvala je za 19. avgust sednicu na kojoj će se glasati o nepoverenju aktuelnoj Vladi.

Inicijativa pet stranaka o glasanju nepoverenja vladi podneta je u sredu nakon što je premijer Abazović u Podgorici potpisao Temeljni ugovor sa Srpskom pravoslavnom crkvom.

Dritan Abazović, Milo Đukanović
foto: EPA/Boris Pejovic, Rade Koprivica

Inicijativu su podneli poslanici DPS, Socijaldemokratske i Liberalne partije, Socijaldemokrata i Demokratske unije Albanaca, objavljeno na sajtu Skupštine.

Inače, Abazovićeva vlada danas navršava 100 dana na vlasti i tim povodom će u Vili Gorica biti organizovana konferencija za novinare na kojoj će govoriti premijer, ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka nauke i tehnološkog razvoja Biljana Šćepanović, saopšteno je iz vlade.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.