Letnja AKCIJA u Travelland-u: Dodatni popusti za najtraženije hotele u Crnoj Gori + Gratis smeštaj za decu
Travelland, Foto: Promo

LETO 2022

Letnja AKCIJA u Travelland-u: Dodatni popusti za najtraženije hotele u Crnoj Gori + Gratis smeštaj za decu

Turistička agencija “Travelland” je već duži niz godina poznata po odličnom izboru hotelskog smeštaja.

Objavljeno:

I dalje niste otišli na svoje letovanje? Razumljivo. Za mnoge aktuelne destinacije gotovo da je teško naći slobodno mesto po pristojnoj ceni. Pomažemo vam da što pre odete na more. Evo naše preporuke.

Turistička agencija “Travelland” je već duži niz godina poznata po odličnom izboru hotelskog smeštaja. To je slučaj i kada je reč o Crnoj Gori. Već od 05.08. se možete odlučiti na odmor od 7 ili 10 noćenja, a mi vam pomažemo u izboru hotela. ZA SVE REZERVACIJE DO 09.08. DODATNI POPUST NA CENE!

Hotel Slovenska Plaža 4* na 50 m od plaže u centru Budve, nudi sve što je potrebno za ugodan odmor - od kvalitetnog smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine.

Najniža cena za boravak od 7 noćenja iznosi 408 evra po osobi, tj od 547 evra za boravak na 10 noćenja. Ukoliko se odlučite za smeštajne jedinice hotelskog resorta Slovenska Plaža kategorije 3* - Hotel Slovenska Plaža 3*, cena je još niža – 347 evra za 7 noćenja, tj 467 evra za 10 noćenja. Ukoliko na put krene porodica sa decom, u ovom hotelima važi akcijska ponuda – 1 dete do 10 godina ima besplatan smeštaj, drugo dete od 2-12 godina ima popust od 50%.

A ukoliko rezervacije u agenciji “Travelland” izvršite do 09.08. ostvarujete dodatnih 5% popusta!

Travelland
foto: Promo

Na samo 15 minuta hoda od Starog grada Budva, u raskošnom zelenilu mediteranskog rastinja dobrodošlicu će vam poželeti ljubazno osoblje hotela Aleksandar 4*. Smene počinju takođe od 05.08. a najniža cena boravka na 10 noćenja iznosi 590 evra tj 443 evra na 7 noćenja.

Dodatni popust od 5% za rezervacije do 09.08.

Nekadašnje ime Petrovca, danas hotel Castellastva svojim imenom podseća na tradiciju ovog malog mesta. Četiri decenije turizma ostale su upakovane i očuvane u iskustvima i sećanjima mnogobrojnih turista koji su sa uživanjem odmarali u Castellastvi. U ovom hotelu dete do 7 godina ima GRATIS smeštaj. Za sve rezervacije do 09.08. ostvaruje se dodatni popust od 5% na cene.

U najtraženije hotele na Crnogorskom primorju ubraja se i hotel Palas 4*. Ljubazno osoblje, odlična i raznovrsna hrana, mnoštvo sadržaja, udobne i prostrane sobe, blizina mora i plaže, toplo preporučuju ovaj hotel. Najniža cena boravka na 10 noćenja iznosi 617 evra tj 434 evra na 7 noćenja. Dodatni popust od 5% za rezervacije do 09.08.

Travelland
foto: Promo

U prelepom starom jadranskom gradu Petrovcu, koji pripada budvanskoj rivijeri, lociran je još jedan dragulj Crnogorskog primorja – hotel Vile Oliva 4*. Okružen gustom mediteranskom vegetaciom, među 140 stabala svetog drva masline starih preko 400 godina, pruža gostima mir i uživanje u kompleksu od 11 vila u centralnom objektu. Od 5.8. cena boravka je 775 evra na 10 noćenja, tj 549 evra na 7 noćenja. Dodatni popust od 5% za sve rezervacije do 09.08.

Travelland
foto: Promo

Na posebnoj lokaciji u Petrovcu očekuje vas jedan neodoljivi luksuzni smeštaj. Monte Casa Spa & Wellness 4* je sjajan hotel, ušuškan na jadranskoj obali. Obiluje deluxe smeštajem i vrhunskom uslugom. Moderan Spa nudi trenutke podmlađivanja svim gostima koji žele da se prepuste mnogobrojnim tretmanima od strane vrhunskih profesionalaca. Monte Casa je hotel namenjen gostu koji traži visoko kvalitetan odmor u komfornom i raskošnom mestu, gde će mu biti pružen visok nivo usluge. Osim dodatnog popusta koji se ostvaruje za sve rezervacije do 09.08, u ovom hotelu je moguće dobiti polupansion po ceni noćenja sa doručkom + dvoje dece do 5 godina imaju gratis smeštaj.

Ponuda je više nego odlična, na vama je da budete brzi jer leto nam lagano izmiče.

Svi zainteresovani za odmor u Crnoj Gori mogu izvršiti rezervacije na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.