SRBIN PAO U BARU: Upao čoveku u stan, zapalio mu krevet, pa otišao još KORAK DALJE, NEVERICA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

hapšenje

SRBIN PAO U BARU: Upao čoveku u stan, zapalio mu krevet, pa otišao još KORAK DALJE, NEVERICA!

Na lice mesta je ubrzo stigla policijska ekipa, koja je privela M. M., i pre dolaska vatrogasaca evakuisala veći deo stanara zgrade, među kojima je bilo i dece

Objavljeno:

Barska policija uhapsila je M. M. (64) iz Republike Srbije, stalno nastanjenog u Baru, zbog sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti i laka telesna povreda, koja su izvršena na štetu B.R. iz Bara.

- Sumnja se da je M.M. sinoć oko 20.30 časova, došao do zgrade u naselju Ilino u Baru, nasilno otvorio ulazna vrata jednog stana, ušao unutra i upaljačem zapalio posteljinu na krevetu, a na koji način je nadalje pričinio potpunu materijalnu štetu u stanu, te doveo u opasnost ostale stanare u stambenoj zgradi koja broji pet spratova - navodi se u saopštenju policije.

Nakon toga je M. M., kako se sumnja, izašao ispred zgrade gde je sačekao oštećenog B. R., kome je oruđem naneo više povreda po telu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Na lice mesta je ubrzo stigla policijska ekipa, koja je privela M. M., i pre dolaska vatrogasaca evakuisala veći deo stanara zgrade, među kojima je bilo i dece.

Bonus video:

04:37

BRZE VESTI 19.07.2022. 15:55

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.