ABAZOVIĆ SUTRA DOLAZI U BEOGRAD! Najavljen svečani doček
Dritan Abazović, Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

POSETA

ABAZOVIĆ SUTRA DOLAZI U BEOGRAD! Najavljen svečani doček

Kako prenosi RTCG, najavljeno je da će se nakon pojedinačnih bilateralnih susreta održati i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Srbije

Objavljeno:

Predsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović boraviće od sutra u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Beogradu, tokom koje će se sastati s najvišim državnim zvaničnicima Srbije.

Kako je saopšteno iz Vlade Crne Gore, premijerka Srbije Ana Brnabić prirediće svečani doček Abazoviću na platou ispred palate "Srbija", a nakon zvaničnog sastanka, planiranr su njihove izjava za medije.

"Paraleleno s tim, potpredsednik Vlade za ekonomski sistem i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Crne Gore Vladimir Joković sastaće se sa Branislavom Nedimovićem, potpredsednikom vlade i ministrom poljoprovrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, dok će ministar finansija Aleksandar Damjanović i ministarka ekologije prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković-Đurović imati odvojene sastanke sa Sinišom Malim i Irenom Vujović, ministrom finansija i ministarkom zaštite životne sredine", piše u saopštenju.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Kako prenosi RTCG, najavljeno je da će se nakon pojedinačnih bilateralnih susreta održati i plenarni sastanak delegacija vlada Crne Gore i Srbije.

Abazović će se takođe sastati i s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i sa Ivicom Dačićem, predsednikom Skupštine Srbije.

Bonus video:

55:54

PULS SRBIJE 28.06.2022.3.DEO

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.