CRNOGORCI POVREĐENI U EKSPLOZIJI NA BRODU: Drama u moru u Francuskoj
Ilustracija, Foto: Profimedia

eksplozija

CRNOGORCI POVREĐENI U EKSPLOZIJI NA BRODU: Drama u moru u Francuskoj

Najteže povređeni zbrinuti su u vojnoj bolnici "Sainte-Anne" u Tulonu, dok je lakše povređeni mornar prebačen u međukomunalni bolnički centar

Objavljeno: 14:51h

Tri crnogorska državljanina povređena su jutros u eksploziji na kontejnerskom brodu "MSC Rachele" kod luke Tulon u Francuskoj.

Kako prenosi France3, regionalni operativni centar za osmatranje i spasavanje Mediterana upozoren je jutros, oko 9 sati, na brod u teškoćama kod francuske obale.

Navode da je u mašinskom odeljenju došlo do eksplozije koja je izazvala požar na brodu, pri čemu su tri osobe povređene, od kojih dve teže.

Sve ranjene je francuska mornarica prebacila na obalu.

Najteže povređeni zbrinuti su u vojnoj bolnici "Sainte-Anne" u Tulonu, dok je lakše povređeni mornar prebačen u međukomunalni bolnički centar.

1 / 8 Foto: Profimedia

Kontejnerski brod "MSC Rachele", koji plovi pod panamskom zastavom, je 334 metra dugačak teretni brod velikog kapaciteta i nosivosti oko 100.000 tona, prenose Vijesti.

Bonus video:

18:53

U SUKOBU HRKALOVIĆKE, STEFANOVIĆA I ĐUKE NIKO NE SPOMINJE OVE 2 OSOBE Stručnjaci o AFERI koja trese Srbiju STRANE SLUŽBE UMEŠANE

(Espreso/Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.