UHAPŠEN CARINIK U CRNOJ GORI: Dovodi se u vezu sa porodicom Medenica!
Vesna Medenica, Foto: Printscreen/Youtube

uhapšen

UHAPŠEN CARINIK U CRNOJ GORI: Dovodi se u vezu sa porodicom Medenica!

Nedavno je odbijena žalba na odluku o pritvoru, a Specijalno državno tužilaštvo (SDT) formiralo je predmet u slučaju Medeničinog sina Miloša Medenice

Objavljeno:

Službenik barske carinske ispostave uhapšen je zbog sumnje da je bio član kriminalne organizacije koju je organizovao Miloš Medenica, sin uhapšene bivše predsednice crnogorskog Vrhovnog suda Vesne Medenice, javljaju podgoričke Vijesti.

Kako navode, akciju hapšenja izveli su službenici Sektora za borbu protiv kriminala.

Bivša predsednica Vrhovnog suda Vesna Medenica uhapšena je po nalogu Specijalnog tužilaštva 17. aprila na podgoričkom aerodromu, a sumnjiči se za članstvo organizovane kriminalne grupe, čiji je organizator njen sin Miloš Medenica, i trgovanje uticajem.

Miloševa majka se nalazi Kliničkom centru Crne Gore, zbog konstantno lošeg zdravstvenog stanja. Tu odluku su doneli lekari koji će u petak opet razmatrati njeno zdravstveno stanje.

Ona je u stabilnom stanju, nakon što je pokušala da izvrši samoubistvo, ali joj je obezbeđenje značajno pojačano. Pored toga što je pod stalnom lekarskom prismotrom, pod budnim okom je policajaca, a u njenoj sobi se nalaze dva čuvara.

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/Vijesti online

Nedavno je odbijena žalba na odluku o pritvoru, a Specijalno državno tužilaštvo (SDT) formiralo je predmet u slučaju Medeničinog sina Miloša Medenice, nakon što je portal Libertas pres objavio podatke koje je Europol dostavio crnogorskoj policiji i tužilaštvu, a na osnovu kojih se on navodno bavio krijumčarenjem cigareta i trgovinom droge.

Akcija se nastavlja.

Bonus video:

00:25

UŽIVO! RAT U UKRAJINI, 63. DAN! Kijev: Ruske snage napreduju na istoku zemlje! Moskva: Udar na Kijev spreman u svakom trenutku!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.