DRAMA U ZENICI: Ranjen policajac u pokušaju pljačke apoteke
Policija, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

DAO SE U BEG

DRAMA U ZENICI: Ranjen policajac u pokušaju pljačke apoteke

Prema za sada nepotvrđenim informacijama iz zeničke policije, muškarac je jutros oko 5 sati došao u apoteku te udarcima u poseban šalter gde se tokom noćnih sati pružaju usluge pokušao ući u apoteku.

Objavljeno:

Policijski službenik MUP ZDK ranjen je nakon što je omeo pljačkaša u nameri da nasilno uđe u apoteku u Zenici.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama iz zeničke policije, muškarac je jutros oko 5 sati došao u apoteku te udarcima u poseban šalter gde se tokom noćnih sati pružaju usluge pokušao ući u apoteku. Zaposlene u apoteci odmah su pozvale policiju, a po njihovom dolasku muškarac koji je nasilno hteo ući u apoteku, pucao je u pravcu policije te ranio jednog policajca u ruku i nogu i dao se u beg, prenosi Srpskainfo.

S obzirom da je grad pokriven videonadzornim sistemom policija je lako ustanovila da je muškarac počeo bežati u pravcu magistralnog puta M-17 prema reci Bosni gde je uhapšen.

Kako lokalni portal Zenicablog saznaje, kriminalac kojeg su policajci savladali u samom koritu reke Bosne je 39-godišnji Baki Bićevci. Prema ranijim navodima medija, on je proveo više od 15 godina u KPZ Zenica.

Za sada nema zvaničnih informacija iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, a policajac koji je zadobio povrede uspešno se oporavlja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.