ŠOKANTNA ISPOVEST BANJALUČANKE (17): "Mešala je PIĆA i legla kod nas u KREVET" , o svemu obaveštena POLICIJA
Ilustracija, Foto: Profimedia

DEČJI DOM PONOVO U ŽIŽI JAVNOSTI

ŠOKANTNA ISPOVEST BANJALUČANKE (17): "Mešala je PIĆA i legla kod nas u KREVET" , o svemu obaveštena POLICIJA

Novi slučaj u čijem je središtu štićenica Doma prijavljen je svega dve sedmice nakon hapšenja portira zbog seksualnog zlostavljanja maloletne štićenice. Portiru je u međuvremenu određen jednomesečni pritvor

Objavljeno:

Da se nešto pod hitno mora rešavati kada je u pitanju stručniji pristup u radu sa štićenicama Dječijeg doma “Rada Vranješević” u Banjaluci pokazao je i poslednji slučaj koji istražuje policija, kada je prijavljen nestanak devojčice, naknadno pronađene kod vanbračnog para na području Banjaluke.

Maloletnica je locirana kod mladića i maloletne devojke koji žive u vanbračnoj zajednici u Banjaluci, piše Srpskainfo.

Maloletna supruga (17) je u međuvremenu saslušana u Policijskoj upravi Banjaluka i tokom saslušanja otkrila je sve detalje boravka štićenice Dečijeg doma “Rada Vranješević” u njenoj kući.

Nestanak maloletnice policiji je prijavljen 14. februara ove godine, a svemu je kumovalo dopisivanje preko Fejsbuka s mladićem iz Banjaluke.

Identitet svih učesnika poznat je portalu Srpskainfo, a zbog zaštite maloletnika i moguće dalje istrage nećemo ih objaviti, ali kompletna priča govori da je crveni alarm upaljen odavno kada je u pitanju način života pojedinih štićenika Doma.

– Moj nevenčani suprug se preko Fejsbuka upoznao s devojkom iz Doma. Nakon upoznavanja oni su se dogovorili da se nađu u gradu na kafi. U tom susretu devojka je pitala mog supruga koliko ima godina, da li je oženjen, na šta joj je on sve iskreno odgovarao. Nakon što su se upoznali, devojka je tražila da dođe kod nas i da mene upozna. Tako je i bilo; oni su se dogovorili da ona dođe kod nas 14. februara. Kada je došla mi smo se upoznale i popile smo kafu, a ta devojka je tražila od mog supruga da joj kupi cigarete i pivo – ispričala je maloletna supruga banjalučkoj policiji.

Na traženje maloletne štićenice Dječijeg doma, vanbračni supružnici su joj u više navrata kupovali energetsko piće, alkohol i cigarete.

– Nakon što je popila litru piva, devojka je iz frižidera uzela flašu u kojoj je bilo malo vina, te je i to počela piti. Uzela je i flašu u kojoj je bilo rakije, pa je i to popila! Moj suprug joj je govorio da ne meša piće, ali je ona nastavila – posvedočila je u policiji Banjalučanka (17).

Štićenica Dečijeg doma je u kratkom vremenskom periodu, osim nekoliko alkoholnih pića, potrošila i kutiju cigareta, pa je zatražila da joj kupe još jednu, što su njih dvoje i uradili.

– U tom svom pijanstvu devojka je svašta pričala, a najviše o svojim porodičnim problemima. Već u večernjim časovima ona je odlazila u kupatilo i videla sam da je povratila, a nakon toga je ponovo išla u kupatilo. Zatim je tražila da jede. Oko 20 časova smo odlučili da legnemo spavati, jer je ona bila pijana, a i mi smo bili umorni. Legli smo na ugaonu garnituru koja se razvlači. Suprug i ja smo legli baš blizu jedno drugom, a ona je bila na drugom kraju, što znači da je suprug bio u sredini – precizirala je Banjalučanka tokom saslušanja.

Dalje je navela da ipak nisu odmah zaspali. Kako je rekla, ona i suprug su se bojali, jer je devojka iz Doma bila pijana i neprestano se budila.

– U jednom trenutku moj suprug me zagrlio da zaspimo, kada smo osetili da se devojka primiče. Suprug mi je očima pokazao prema dolje i ja sam videla njenu ruku na polnom organu mog supruga, ali je nije gurala ispod trenerke, već je samo držala na trenerci – istakla je maloletna supruga tokom saslušanja dodavši kako nije reagovala na sve, jer se bojala da bi mogao izbiti sukob, s obzirom da je devojka iz Doma bila u alkoholisanom stanju.

Nakon svega, devojka je otišla do kupatila i ponovo povratila, a zatim se vratila i zapalila cigaretu napadajući mladića da će ga blokirati na Fejsbuku, jer je tražio od nje da se vrati u Dom, što je ona odbijala.

Sutradan ujutro devojka iz Doma je oprala kosu, a mladića je nazvala njegova sestra i rekla da ju je zvala policija zbog nestanka devojke iz Doma.

– Ona je čula taj razgovor i meni rekla da ne želi da se vrati u Dom. Nakon svega, mog supruga je pozvao inspektor i ona je otišla, a ja sam je ispratila do benzinske pumpe i dopunila joj račun za telefon – ispričala je maloljtna Banjalučanka u policiji.

Novi slučaj u čijem je središtu štićenica Doma prijavljen je svega dve sedmice nakon hapšenja portira zbog seksualnog zlostavljanja maloletne štićenice. Portiru je u međuvremenu određen jednomesečni pritvor.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.