ODREĐEN PRITVOR MULI ELEZOVIĆU (86): Osumnjičen da je nakon kraće rasprave UBIO komšiju
Ilustracija, Foto: Profimedia

ISLAMOVAC

ODREĐEN PRITVOR MULI ELEZOVIĆU (86): Osumnjičen da je nakon kraće rasprave UBIO komšiju

Tužilaštvo u saradnji sa Policijom Brčko distrikta nastavlja provođenje istražnih radnji usmerenih na prikupljanje dokaza za krivično delo ubistva, navodi se u saopštenju

Objavljeno:

Osnovni sud Brčko distrikta odredio je jednomesečni pritvor Muli Elezoviću (86), osumnjičenom da je pre dva dana u mestu Islamovac iz vatrenog oružja ubio Sabriju Fazlovića.

Elezoviću je pritvor određen na predlog Tužilaštva distrikta zbog opasnosti od bekstva i bojazni da bi uništavanjem dokaza ili tragova krivičnog dela mogao ometati krivični postupak, piše Srpskainfo.

Tužilaštvo distrikta je otvorilo istragu protiv Elezovića zbog sumnje da je 22. februara, oko 10 časova, u voćnjaku u neposrednoj blizini njegove vikend kuće, nakon kraće rasprave, hicima iz vatrenog oružja ubio Fazlovića.

Elezović se potom udaljio sa lica mesta otišavši do svoje vikend kuće, a zatim u pravcu islamovačke reke gde se predao policiji.

Tužilaštvo u saradnji sa Policijom Brčko distrikta nastavlja provođenje istražnih radnji usmerenih na prikupljanje dokaza za krivično delo ubistva, navodi se u saopštenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.