TRAGIČNA PRIČA OCA IZ ZENICE! Pre 2 godine objavio da prodaje BUBREG kako bi spasio ĆERKU, juče izvršio SAMOUBISTVO
Kemal Pehlivanović, Foto: Facebook/Kemal Pehlivanović

tragedija!

TRAGIČNA PRIČA OCA IZ ZENICE! Pre 2 godine objavio da prodaje BUBREG kako bi spasio ĆERKU, juče izvršio SAMOUBISTVO

Kemal je krajem 2019. godine objavio da prodaje svoj bubreg kako bi spasio ćerku Lamiju, koja je rođena sa srčanom manom AVSD i Maicrocephalion, Veloshisis, nakon čega mu je bh. jutjuber uručio donaciju od 18.000 KM za njenu operaciju

Objavljeno:

Zeničanin Kemal Pehlivanović, koji je u ponedeljak izvršio samoubistvo vešanjem, postao je poznat javnosti pre malo više od dve godine kada je objavio da prodaje bubreg za operaciju svoje ćerke.

Njegovo beživotno telo je pronađeno u štali u mestu Klopački Put. Prema rečima dežurnog službenika u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zeničko-dobojskog kantona (ZDK), Zeničanin je počinio samoubistvo u ponedelajk u 11.35 sati.

- Zeničanin inicijala P.K. počinio je u mestu Klopački put suicid vešanjem u štali - kazali su iz policije, prenosi Avaz.ba.

Još nije poznat motiv zbog kojeg je 48-godišnjak počinio samoubistvo.

On je pre nekoliko dana objavio poruku na Fejsbuku, a mediji prenose da je njom najavio samoubistvo.

- Jedan veliki pozdrav za sve prijatelje i neprijatelje, jer videćemo se na onom svetu, jer bolest je učinila svoje nakon tolike borbe za život svoje ćerke i mene su stigle teške bolesti. Hvala svima. I ja odoh na bolji svet, tamo gde nema problema - napisao je on, prenosi Klix.ba.

1 / 2 Foto: Facebook/Kemal Pehlivanović

Kemal je krajem 2019. godine objavio da prodaje svoj bubreg kako bi spasio ćerku Lamiju, koja je rođena sa srčanom manom AVSD i Maicrocephalion, Veloshisis, nakon čega mu je bh. jutjuber uručio donaciju od 18.000 KM za njenu operaciju.

Ako pomišljate na samoubistvo ili imate takve misli, SOS linija klinike "Laza Lazarević" je 011/7777-000. Broj Centra "Srce" za pružanje emotivne podrške osobama u krizi i prevenciju samoubistva je 0800-300-303.

Bonus video:

05:13

PLAĆENICI IZ ALBANIJE, KOSOVA I BiH SE REGRUTUJU ZA RAT U UKRAJINI! Ko su tzv. PSI RATA koji se spremaju za ukrajinsko bojište?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.