FIJASKO U TUZLI! Policajci se zaglavili u LIFTU zgrade, pa im pobegli DILERI
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

FIJASKO U TUZLI! Policajci se zaglavili u LIFTU zgrade, pa im pobegli DILERI

Osumnjičeni su se nalazili u jednom stanu na 13. spratu stambene zgrade u Tuzli

Objavljeno:

Nesvakidašnja situacija zabeležena je u Tuzli proteklog petka za vreme policijske akcije koja je doživela svoj fijasko, jer se grupa pripadnika specijalne policije, koja je imala zadatak uhapsiti dvojicu dilera, zaglavila u liftu stambene zgrade.

Prema informacijama koje su potvrđene iz više izvora, grupa pripadnika Specijalne jedinice Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona proteklog petka krenula je na zadatak u okviru kojeg su trebali uhapsiti dve osobe osumnjičene za stavljanje droge u promet.

Osumnjičeni su se nalazili u jednom stanu na 13. spratu stambene zgrade u Tuzli. Međutum, akcija je, kako se nezvanično saznaje, krenula po zlu, jer su se četvorica policajaca zaglavila u liftu koji je prema svojoj konstrukciji bio namijenjen za dve osobe, prenosi Srpskainfo.

Izvori portala Klix navode da su zaglavljeni policajci potom zatražili pomoć, a takvu informaciju osumnjičeni dileri su iskoristili kao priliku za beg, uz odbacivanje određene količine droge koju su imali uz sebe.

Nedugo nakon toga zaglavljeni policajci su nepovređeni izvučeni iz lifta, a kao učesnici akcije koja je u potpunosti doživela fijasko vratili su se u prostorije jedinice, bez dilera koji su i dalje na slobodi.

Da li će i kakvim sankcijama biti podvrgnuti policajci koji su, očito nepromišljeno ušli u lift, za sada nije poznato, a iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona o ovom slučaju zvanično se nisu oglašavali.

Bonus video:

03:41

Iskustva lekara iz kovid bolnice

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.