OSUĐEN PEDOFIL ZBOG SILOVANJA MALOLETNICE! Prisilio je na POLNI ODNOS, pa je šakama udarao po telu
Ilustracija, Foto: Profimedia

MONSTRUM!

OSUĐEN PEDOFIL ZBOG SILOVANJA MALOLETNICE! Prisilio je na POLNI ODNOS, pa je šakama udarao po telu

Prema navodina iz presude optuženi je u vremenskom period od od 1. do 15. jula 2019. godine, u jutarnjim satima u jednom ugostiteljskom objektu u Busovači, silovao maloletnu H. H

Objavljeno:

Kantonalni sud u Novom Travniku 11. februara donio je presudu kojom je A. R. osuđen na dve godine i deset meseci zatvora zbog silovanja maloletnice.

Prema navodina iz presude optuženi je u vremenskom period od od 1. do 15. jula 2019. godine, u jutarnjim satima u jednom ugostiteljskom objektu u Busovači, silovao maloletnu H. H., prenosi Srpskainfo.

On je u ugostiteljski objekt dovezao H. H. i njenu prijateljicu R. J. iz Zenice koja je radila u tom objektu. Optuženi A. R. je pratio maloletnu H. H. koja je otišla na sprat u sobu gde je zaspala ostavivši otvorena vrata.

A. R. je ušao u sobu te je prisilio maloletnicu na polni odnos. Naime, kako se navodi u presudi, nakon što je maloletnicu probudilo njegovo diranje, te kada mu je rekla da ne želi da ima polni odnos s njim, on ju je opekao cigaretom po nozi, piše Avaz.

Kada ga je maloletnica zbog jakog bola udarila i pokušala da ustane iz kreveta, on ju je počupao za kosu i šakama udarao po telu. Jednom rukom ju je uhvatio za vrat dok ju je drugom rukom skinuo i silovao.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.