"ZASTRAŠUJUĆE JE ŠTA DOKTORI ĆUTE": Oglasio se otac Dženana Memića, evo šta je bilo POGUBNO po njegovog SINA!
Muriz Memić, Foto: Printscreen/Youtube/Avaz TV

ISPOVEST

"ZASTRAŠUJUĆE JE ŠTA DOKTORI ĆUTE": Oglasio se otac Dženana Memića, evo šta je bilo POGUBNO po njegovog SINA!

Danas je o snimcima koji su izbrisani sa hotela “Crystal” govorio veštak Mihram Bešlija

Objavljeno:

Muriz Memić, otac stradalog Dženana Memića, kazao je kako se na današnjem ročištu čulo da je Dženan dovezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu neintubiran, što je bilo pogubno.

Čuli smo da je Alisa bila svesna i komunikativna. Zastrašujuće je koliko doktori ćute. Pozivam sve građane BiH i sveta da kažu da li se ikada ikome desilo da stane hitna da neko povrati i da se taj doktor ne seća je li Alisa povratila ili nije. Dr Šejla neće da kaže da je Dženan dovezen u KCUS, a nije intubiran. To je pogubno, to je možda presudilo Dženanu – rekao je Memić, prenosi Srpskainfo.

Potom je naveo izjavu Emira Muhamedagića, policajca, koji je, kako kaže, izjavio da je bio kod Admira kada su rekli da je rešena saobraćajna nesreća i da idu na kafu, a da je posle obdukcije 16. februara došlo na krve delikte da se radi o drugom krivičnom delu.

– Advokatima što smeta što ja pričam, da ne pričam bila potvrđena optužnica Dalide Burzić. Ja ću se obraćati i dalje, javnost treba da zna šta se radi. Neka se Ermin Gačanović obrati i kaže šta je pričao do je bio tužilac KS. Govorio je da ovo nije saobraćajna nesreća već da je bilo nešto drugo, a sada kao advokat priča drugačije – rekao je Memić.

Danas je o snimcima koji su izbrisani sa hotela “Crystal” govorio veštak Mihram Bešlija. Memić ističe kako je i on ponovio da su namerno obrisani, a da će to potvrditi i drugo veštačenje jer nema snimaka samo iz perioda od 8. do 11. februara, prenosi N1.

– Videli ste kako se doktorica Šejla seća kada su pozvani i kada su došli, a onda puno bitnijih stvari se ne seća. Znamo da se kasno javilo za Dženana, da je kasno dovežen. Gledali su Dženana kako umire i nisu mu hteli pomoći. U KCUS je došao neintubiran, a doktori i struka znaju ta to znači – kazao je Memić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.