"NISAM JA, NEGO PROFESOR": Osumnjičen da je na času fizičkog vaspitanja uhvatio učenicu za zadnjicu
Sud, Foto: Profimedia

ŠOKANTNO!

"NISAM JA, NEGO PROFESOR": Osumnjičen da je na času fizičkog vaspitanja uhvatio učenicu za zadnjicu

U optužnici se navodi da se oštećena naslonila na koljeno svoje drugarice te leđima bila okrenuta prema profesoru koji je uhvatio otvorenom šakom za levu stranu zadnjice i stisnuo, iako je bio svestan da na taj način čini bludne radnje nad oštećenom i da je maloletna

Objavljeno:

Opštinski sud u Zenici podigao je optužnicu protiv H. K. rodom iz Sarajeva, s prebivalištem u Brezi, zbog sumnje da je kao profesor fizičkog vaspitanja uhvatio za zadnjicu učenicu 2. gimnazije u Zenici.

Profesor K. H. zaposlen u Drugoj gimnaziji u Zenici, prema podignutoj optužnici Opštinskog suda u Zenici, je 29. oktobra prošle godine u 11 sati u sportskoj sali JU “Druga gimnazija” u Zenici kao profesor fizičkog vaspitanja za vreme školskog časa iskoristio priliku i neprimereno dodirivao maloletnu učenicu, prenosi Srpskainfo.

U optužnici se navodi da se oštećena naslonila na koljeno svoje drugarice te leđima bila okrenuta prema profesoru koji je uhvatio otvorenom šakom za levu stranu zadnjice i stisnuo, iako je bio svestan da na taj način čini bludne radnje nad oštećenom i da je maloletna.

-…kada je oštećena reagovala na način da je pogledala u drugaricu … i obratila joj se rečima: ‘Šta radiš budalo, jesi li normalna’, … joj odgovorila: ‘Nisam ja, nego profesor’, nakon čega je oštećena pogledala u njega, nasmejao se i udaljio, te nastavio šetati po dvorani, zbog čega se oštećena osećala neprijatno i uznemireno, dakle, izvršio bludnu radnju prema maloletniku… – navodi se u optužnici Opštinskog suda u Zenici, piše Klix.

(Espreso/Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.